Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Zo handig is een omsnoeringsmachine in uw bedrijf

Voor het goed verzendklaar maken van dozen kunt u een omsnoeringsmachine gebruiken. Dit handige apparaat brengt in een handomdraai een stevige band om de doos aan. Hierdoor zal deze minder makkelijk openscheuren tijdens transport. Daardoor is de inhoud beter beschermd en is de kans kleiner dat deze beschadigd aankomt bij uw klant. Steeds meer bedrijven leveren hun goederen via een bezorgdienst vanwege het toenemend aantal online bestellingen. Daarom wordt de aanschaf van een omsnoeringsmachine voor steeds meer ondernemingen actueel. Heeft u zo’n machine nog niet? Lees dan verder en ontdek de voordelen.

Handig en snel dozen sluiten

U kunt met een omsnoeringsmachine heel snel een doos sluiten. Natuurlijk kan dit ook met plakband maar dat is vaak veel minder sterk. Zeker als de inhoud van een doos zwaar is, is het verstandig om deze te sluiten met zogenaamde trekbanden. Dit is heel eenvoudig als u een machine voor omsnoering gebruikt. Deze stelt u van tevoren in, u geeft zelf aan hoe strak de band om de doos moet zitten. Vervolgens steekt u het uiteinde van de rol in het apparaat en schakelt dit in. De band wordt om de doos getrokken en afgesneden. Vervolgens wordt de band stevig vast gelast zodat deze niet gemakkelijk los kan schieten.

Uw leverancier voor de beste omsnoeringsmachines

Zoekt u een leverancier waar u omsnoeringsmachines kunt bestellen? Kijk dan zeker op de website van Fixpack Verpakkingstechniek. Zij kunnen verschillende types van deze handige machines leveren. U kunt een machine voor omsnoering op proef laten plaatsen zodat u kunt testen of dit systeem voor u werkt. De proefplaatsing is voor een week en is kosteloos. Na deze proefweek beslist u of u het apparaat daadwerkelijk wilt aanschaffen. Als u twijfelt welke omsnoeringsmachine u het beste kunt kopen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice. Na aanschaf kunt u rekenen op de uitstekende service van de eigen technische dienst.