Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Zonneboiler verwarming als een van de duurzame trends op verwarmingsgebied

Steeds meer woningbezitters houden zich ermee bezig: het verwarmen van hun woning op een verantwoorde, maar ook betaalbare manier. We willen onze eigen portemonnee niet teveel belasten, maar tegelijkertijd ook een minimale impact op het milieu hebben. Zonneboiler verwarming levert een effectieve bijdrage aan het behalen van beide doelstellingen. De Nederlandse fabrikant HRsolar geldt als specialist op het gebied van zonneboiler verwarming en vandaag de dag tevens PVT-panelen, de nieuwste soort verwarming middels zonneboilers.

Verwarming middels de vloeistof in collectoren

Zonneboilers zorgen ervoor dat je warm water uit de kraan kunt krijgen. In een gemiddeld gezin kan een dergelijke boiler in ongeveer vijftig procent van de behoefte aan warm water voorzien. De zonnecollector op het dak zorgt voor de verwarming van het water in de voorraadtank. Dit doet het door de speciale vloeistof die de collectoren bevatten die zonlicht in warmte omzetten. De zonneboiler is aan een gewone boiler gekoppeld; wanneer er gedurende een periode te weinig rendement door de zonneboiler wordt behaald, neemt de gewone boiler die taak over.

Dé specialist op het gebied van zonneboilers

Fabrikant HRsolar mag zich al sinds 2002 specialist op het gebied van zonneboiler verwarming noemen. Gedurende de afgelopen bijna twintig jaar is het bedrijf met zijn innovatieve technologieën continu voorloper op de markt geweest. Alle zonneboilers en ook nieuwste PVT-panelen worden door de specialist zelf ontworpen en geproduceerd. Zo levert het een bijdrage aan een fossielvrije toekomst in Nederland.

Het hoogste rendement dat een zonneboiler in Nederland kan behalen

Het rendement van een zonneboiler die je bij deze producent aanschaft, is ongekend hoog. Dit hebben diverse onafhankelijke testinstanties bewezen en werd door de Consumentenbond bevestigd. Behalve het hoge rendement van de zonneboiler kun je op nog meer voordelen rekenen. Zo kunnen de systemen in bijna elke situatie worden ingepast en geldt er tien jaar garantie op de boiler en de collector.