Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Zorgeloos emigreren naar Curaçao

Emigreren naar Curaçao of een emigratie naar Bonaire is een grote beslissing. Hier denkt u vast en zeker goed over na. Ook de voorbereiding moet goed gebeuren. Het transport bijvoorbeeld van de spullen die u mee wilt nemen moet op tijd worden geregeld, evenals de opslag van meubels die u niet mee gaat nemen maar die u wel wilt bewaren. Bij het transport is het belangrijk een vervoerder te kiezen met ervaring en de juiste connecties op het eiland waar u zich wilt vestigen. Zo weet u zeker dat het vervoer van uw dierbare spullen goed wordt geregeld en dat u hierover kunt beschikken zodra u bent gearriveerd. Het transport gaat meestal per schip, houd er dus rekening mee dat dit langer duurt dan een vliegreis.

Uw spullen veilig laten verschepen naar de Cariben

Bij een emigratie naar Bonaire wilt u natuurlijk een deel van uw persoonlijke spullen meenemen. Misschien ook wat kleine meubels. Het is vaak geen doen om dit zelf te regelen. In het vliegtuig kunt u maar beperkt bagage meenemen. Meer spullen meenemen betekent vaak enorm hoge kosten. Als u gaat emigreren naar Curaçao kunt u dan ook beter gebruikmaken van een transporteur. Deze zorgt ervoor dat uw spullen op uw adres in Nederland worden opgehaald en vervolgens op de boot naar hun bestemming terechtkomen. Ter plaatse zijn er de juiste connecties om uw spullen veilig te stellen, ook als u dan zelf nog niet bent gearriveerd.

Een scherpe prijs voor uw verhuizing

Bij Carib Intertrans betaalt u altijd een scherpe prijs als u gaat emigreren naar Curaçao en zij uw spullen verschepen. Bent u benieuwd naar de kosten bij een emigratie naar Bonaire of een ander eiland? Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. Er volgt een huisbezoek om uw plannen te bespreken en afspraken te maken over de wijze van transport en de transportdatum.