Manabo webdesign
Image default
Woning en Tuin

Betegel uw woning met de mooiste Italiaanse tegels

Heeft u onlangs een woning gekocht en betrekt u deze binnenkort? Of wilt u uw huidige woning verbouwen? Dan is de kans aanwezig dat u het huis opnieuw gaat betegelen. Bij een specialist als Intertegel zit u altijd goed. Hier vindt u Italiaanse tegels, zoals Kronos of Imola tegels, die geschikt zijn voor uw badkamer, woonkamer, keuken, terras of wanden. Bovendien zijn ze zeer stijlvol en beschikbaar in verschillende, structuren, materialen en kleuren. Waar wacht u nog op?

Kies uit een ruim assortiment Italiaanse tegels

U wilt uw kleine badkamer opnieuw betegelen, de keukenwanden voorzien van nieuwe tegels of misschien zoekt u voor uw terras nog passende tegels. Dan weet u als geen ander dat nieuwe tegels aanschaffen leuk is, maar het is ook iets waar u goed over na moet denken. U wilt er namelijk jaren mee kunnen doen. Daarom wilt u zeker zijn van tegens van uitstekende kwaliteit. Imola, Kronos en andere Italiaanse tegels staan bekend om hun kwaliteit, schoonheid en levensduur. Omdat Intertegel tegels importeert uit Italië vindt u altijd de nieuwste tegels in het aanbod. Daarnaast biedt deze specialist tegels aan voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Bekijk Kronos, Imola en andere Italiaanse tegels in de ruime showroom

De tegelspecialist presenteert de mooiste en populairste tegelsoorten in de showroom. De showroom is 1200 m² groot en biedt een ruim assortiment tegels voor ieder budget. Kies bijvoorbeeld voor Kronos, Imola of andere Italiaanse tegels die uw interieur een flink opfrissen. Naar welke tegel gaat uw voorkeur uit?

Laat uw nieuwe Italiaanse tegels plaatsen door ervaren tegelzetters

Naast dat u bij Intertegel terechtkunt voor de aanschaf van Italiaanse tegels, schakelt u hen ook in voor het vakkundig zetten van tegels. Dat is handig als u dit nog nooit heeft gedaan of het werk liever uit handen geeft voor een prachtig eindresultaat. Zo hoeft u slechts één bedrijf in te schakelen. Ideaal, nietwaar?