Manabo webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bij Paruzzi kun je terecht voor alle mogelijke VW supplies

Op het gebied van VW classic parts is Paruzzi toonaangevend. En zeker niet alleen in Nederland. Wim de Keijzer en Evert Poelman zijn in 1989 gestart met Paruzzi Classic VW Parts. Openheid, wederzijds respect en topkwaliteit staan altijd hoog in het vaandel. De producten van de eigen Paruzzi-lijn zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast levert Paruzzi ook parts van ruim 250 labels die rechtstreeks met Volkswagen zaken doen. Wat je ook bestelt, je mag rekenen op een topproduct én bijbehorende service.

De meeste klanten zoeken heel gericht en zelfstandig in de Paruzzi webshop. Tegelijkertijd zijn er mensen die het fijn vinden in de showroom in Yerseke langs te komen. Ben jij al klant, dan ziet Paruzzi uit naar je volgende bezoek. Ben je nieuw, dan hopen we binnenkort kennis met je te kunnen maken. Online of face tot face! Ons telefoonnummer is +31(0)113-503555 en per mail zijn we bereikbaar op sales @ paruzzi.com.

Kever onderdeel nodig?

Om het vinden van Kever onderdelen gemakkelijk te maken hebben we de gehele voorraad gerubriceerd. Zo kun je voor een hoofdgroep kiezen als ‘benzine, uitlaat, kachel’, ‘vooras, besturing’ of ‘bumpers t/m 7.1974, chassis, hand & voetbedieningen’. Elk van deze hebben we verder onderverdeeld in subgroepen. Neem bijvoorbeeld hoofdgroep ‘transmissie’, die is opgesplitst in ‘versnellingsbak’, ‘versnellingsbakhuis en ophanging’ en ‘tandwielen, assen, pakkingen’. Ben je geslaagd en wil je een tweede aankoop doen? Het is dan handig de zoekfilters te verwijderen en opnieuw te beginnen. Als trouw Paruzzi-bezoeker kun je een eigen account aanmaken. Je houdt dan zorgvuldig bij wat je besteld hebt. Je kunt je ook abonneren op onze nieuwsbrief. Die verschijnt iedere maand en soms meerde keren per maand. We houden je op deze manier op de hoogte van nieuwe producten, trends en leuke weetjes en feitjes.

https://www.paruzzi.com/nl/