Manabo webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Cybersecurity-experts voor uw bedrijfsnetwerk

Het komt helaas steeds vaker voor: bedrijven waarvan data worden gestolen of slachtoffer zijn van phishing of hacking. Het is erg vervelend als data of klantgegevens buit worden gemaakt door criminelen. Het is daarom belangrijker dan ooit om een waterdicht netwerk te realiseren, zodat u hackers en andere cybercriminelen buiten de deur houdt en uw data veiliggesteld zijn. Er zijn diverse bedrijven die ondersteuning op dit gebied aanbieden. Een bedrijf dat bekend staat als voorloper in Nederland op het gebied van netwerkbeveiliging is Rootsec. Deze organisatie is gevestigd in Almere en staat voor klantgerichte service en oplossingen op maat. Zo bent u verzekerd van een veilige, digitale werkplek.

Realiseer een veilige werkomgeving

Rootsec is een absolute specialist op het gebied van cybersecurity. Dit bedrijf biedt totaaloplossingen aan om uw bedrijf van een waterdicht netwerk te voorzien. De cybersecurity-experts voeren allereerst een hacktest en virusscan uit, zodat u precies weet waar de zwakke plekken binnen uw netwerk zitten. Vervolgens pakt het bedrijf gericht deze punten aan. U bent daarmee verzekerd van maatwerk en schaft een beveiligingssysteem aan dat perfect binnen uw huidige systeem past. Ook krijgt u aan de hand van de risicoanalyse een beter beeld waar u op moet letten binnen uw bedrijfsnetwerk om bedreigingen buiten de deur te houden. De cybersecurity-experts helpen u zo aan een netwerk dat perfect beveiligd is tegen hackaanvallen.

Wilt u meer weten over deze specialist?

Wilt u uw bedrijfsdata, klantgegevens en systemen ook vrij houden van cybercriminelen? Of bent u benieuwd naar de risico’s die uw bedrijf loopt op het gebied van uw bedrijfsnetwerk? Neem dan contact op met Rootsec om te kijken wat ze voor u kunnen betekenen. Het bedrijf is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken en beantwoordt graag al uw vragen op het gebied van cybersecurity. Schakel de cybersecurity-experts in voor een veilig netwerk!