Manabo webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

De voorzetapparatuur van dit bedrijf biedt veel mogelijkheden voor uw heftrucks

Heeft u één of meerdere heftrucks in uw bedrijf? Dan weet u als geen ander hoe nuttig deze machines zijn. Tevens weet u ook dat goede voorzetapparatuur erg belangrijk is. Heeft u nieuwe voorzetapparatuur in Drunen nodig? Dan kunt u terecht bij Durwen Benelux. Dit bedrijf ligt in het Noord-Brabantse Drunen, een dorp vlakbij ’s-Hertogenbosch. Hier vindt u een ruim aanbod aan voorzetapparatuur en kunt u gebruikmaken van een geweldige service. Ook worden er verschillende cursussen aangeboden aan uw personeel.

Welke producten biedt het bedrijf?

Voor allerlei verschillende voorzetapparatuur bent u bij het bedrijf uit Drunen op de goede plek. Met de juiste voorzetapparatuur kunt u enorm veel met uw heftrucks. Niet alleen vorken en pallethandlers zijn er te koop, maar ook bijvoorbeeld sneeuwschuivers. Zo is uw heftruck niet zomaar een machine die wordt gebruikt om voorwerpen te verplaatsen, maar kan deze ook dienst doen als een heuse sneeuwschepmachine. Ook voorzetvorkborden en werkkooien worden aangeboden.

Welke cursussen worden aangeboden?

Niet alleen kunt u gebruikmaken van de geweldige producten die het bedrijf te bieden heeft, u kunt er ook terecht voor verschillende cursussen. Zo kunnen uw monteurs er enorm veel leren over het vak. Maar ook het personeel in de winkel kan gebruikmaken van een cursus. Zo biedt Durwen Benelux een salestraining, waarin aan uw medewerkers wordt geleerd hoe ze de producten op een overtuigende manier kunnen verkopen.

Service en onderhoud

Als u producten bij het bedrijf koopt of huurt, bent u zeker van een uitstekende kwaliteit. Alle producten vallen onder de DIN- en ISO 9001-normen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Bovendien kunt u bij defecten of mankementen gebruikmaken van de onderhoudsservice van het bedrijf. Deze service bestaat uit een technische helpdesk voor monteurs, een eigen technische dienst voor de hele Benelux, een onderdelenmagazijn en een reparatie- en revisiewerkplaats. Om gebruik te maken van de service, kunt u telefonisch contact opnemen met het bedrijf of het contactformulier op de website invullen.

https://www.durwenbenelux.com/