Manabo webdesign
Image default
Bedrijven

CV ketel lekt aan onderkant: hoe dit op te lossen?

Het is ontzettend vervelend wanneer u merkt dat uw CV ketel lekt aan de onderkant. U wilt dit dan ook graag zo snel mogelijk oplossen om nog meer problemen te voorkomen. In zo’n situatie kunt u de hulp inschakelen van een loodgieter, maar met het juiste product is het ook mogelijk zelf de lekkage op te lossen. Wanneer uw CV ketel lekt aan de onderkant en u dit zelf wilt aanpakken bieden de Repa-Tech afdichtingsvloeistoffen van Leakfix uitkomst. Dit product kunt u aan de hand van een stappenplan snel zelf toepassen op een moment dat het u schikt, waarmee u de kosten van een loodgieter uitspaart.

Wat doen de Repa-Tech producten?

De afdichtingsvloeistof van Repa-Tech zoekt zich een weg naar het lek, nadat de vloeistof in de leidingen is gebracht. U brengt de vloeistof in de leidingen op een moment dat de kachel aanstaat en op temperatuur is. De afdichtingsvloeistof zal uitharden aan de buitenkant van de leiding waar het lek zich bevindt. Dit gebeurt gedurende het kristallisatieproces wat op gang wordt gebracht wanneer de vloeistof in aanraking komt met de zuurstof die zich rondom het lek bevindt. De afdichting kan enkele dagen duren, waarna uw lekkage volledig verholpen is. Bovendien gaat het om een permante, duurzame dichting.

CV ketel lekt op andere plek

Bent u geïnteresseerd in deze slimme oplossing voor uw CV ketel lekkage maar wilt u meer weten over het gebruik? Op de website van Leakfix vindt u aanvullende informatie, een compleet stappenplan, het productaanbod in de webshop en de mogelijkheid contact op te nemen met de experts van dit bedrijf. Bij deze vakmensen kunt u al uw eventuele vragen kwijt. Ook wanneer uw CV ketel niet lekt aan de onderkant maar de lekkage zich op een andere plek bevindt kunt u de Repa-Tech producten gebruiken.

https://leakfix.nl