Manabo webdesign
Image default
Bedrijven

Dartbord online bestellen via onze website

Een potje dart spelen is tegenwoordig een geliefde bezigheid. Dit kan zowel op professioneel niveau als op recreatief niveau. Voor het spelen van een spelletje dart heb je een dartbord nodig, een dartbord kun je online bestellen. Voor een dartbord online te bestellen heb je veel keuzes, van borden die geschikt zijn voor wedstrijden maar ook welke geschikt zijn voor recreatieve doeleinden. Welk dartbord ga jij bestellen?

Verschil tussen recreatief en wedstrijdbord

Het grote verschil tussen een recreatief en wedstrijdbord is dat een dartbord voor de serieuze darter geen krammen heeft waardoor je minder last van bouncers hebt maar ook meer ruimte in de dubbels en tripels. Ook kun je langer plezier hebben van een professioneel dartbord dan een recreatief dartbord. Recreatieve dartborden zijn wel een stuk goedkoper maar zijn voorzien van krammen waarmee de bedrading vast zit aan je dartbord.

Krammen of niet?

Welk dartbord kun je bestellen is dus een goede vraag. Naast de vraag of je een professioneel of recreatief bord wilt kopen is de volgende vraag bij een dartbord bestellen: wil je een bord met of zonder krammen? Het verschil tussen deze twee dartborden is dat een krammen bord de bedrading vast zit met krammen, ook wel nieten genoemd, en meer op het dartbord ligt dan een niet krammen dartbord. Een dartbord met krammen zorgt ervoor dat de bedrading vaak vast zit in de dubbels, triples en bull. Hierdoor heb je minder ruimte voor je dartpijlen te plaatsen in de score vlakken. Een wedstrijd dartbord is voorzien van smallere bedrading en zit deze in het dartbord verwerkt. Hierdoor heb je meer kans om te scoren. Speel je voor het plezier en wil je graag een dartbord voor niet al te veel geld, kies dan voor een recreatief dartbord te bestellen. Ga je het professioneler aanpakken en wil je meer winkansen? Kies dan ervoor om een professioneel wedstrijd dartbord te bestellen. De dartborden kun je gemakkelijk online op de website bestellen en worden binnen enkele dagen thuisbezorgd.