Manabo webdesign
Image default
Woning en Tuin

Een goede nachtrust met Caresse boxsprings

Voor een zeer goede nachtrust kiest u voor Caresse boxsprings. Met deze matrassen heeft u namelijk tijdens de nacht een goede ondersteuning van uw hele lichaam. De Caresse boxspring 3850 heeft namelijk pocketveringmatrassen, en het gestoffeerde hoofdbord en de luxe poten en plint zorgen voor een luxueuze uitstraling. De matrassen hebben een antisliplaag, waardoor ze ’s nachts niet wegschuiven. Als u Caresse boxsprings bestelt, dan krijgt u hier altijd een matrastopper bij. Zo verlopen uw nachten nog comfortabeler. U kunt overigens kiezen voor nog veel meer varianten dan de standaard 5 centimeter variant die u erbij krijgt. Voor de andere varianten betaalt u een klein bedrag extra, maar u kunt altijd uitgaan van een uitmuntende kwaliteit.

Ga ook voor mooie tuinmeubelen

U kunt bij Hoek VT Wonen & Slapen niet alleen terecht voor Caresse boxsprings, maar ook vele andere meubelen. Zo vindt u hier ook schitterende tuinmeubelen, zoals de 4 Seasons tuinmeubelen. De tuinmeubelen van dit merk zijn er in verschillende soorten, stijlen en maten. Kies bijvoorbeeld voor een relaxte loungebank of een mooie tuinset met mooie stoelen en een stevige tafel om op te eten. U vindt al deze meubelen van 4 Seaons tuinmeubelen in het ruime assortiment van Hoek VT Wonen & Slapen.

Plaats uw bestelling eenvoudig online

Waar u ook voor kiest, Caresse boxsprings of 4 Seasons tuinmeubelen, u krijgt altijd een betrouwbare garantie. Op deze manier kunt u lang genieten van mooie meubelen. Bekijk het ruime aanbod online, en bestel ze eenvoudig in onze webshop. De producten worden vervolgens gewoon bij u thuisbezorgd. Dit gebeurt met verschillende bezorgdiensten, maar u ontvangt altijd een track-en-trace code. Zo bent u altijd op de hoogte van de meest actuele bezorgtijd. De bezorging van grotere meubelen gebeurt altijd op afspraak. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.