Een tafel samenstellen die precies past bij uw nieuwe interieur

Bent u net in uw droomhuis getrokken? Dan bent u nu natuurlijk druk bezig met het samenstellen van uw nieuwe interieur. Er is veel keuze, maar desondanks kan het voorkomen dat u de juiste meubels maar niet kunt vinden. U vindt allerlei mooie tafels, stoelen en kasten, maar de juiste eettafel kunt u maar niet vinden. Dan biedt Concept Table dé oplossing. Bij dit bedrijf kunt u namelijk uw eigen tafel samenstellen. U heeft de keuze uit verschillende tafelbladen en tafelpoten. Dit gaat in drie simpele stappen. Zo heeft u uw nieuwe tafel snel en eenvoudig samengesteld en kunt u snel genieten van een heerlijk diner met vrienden en familie aan uw nieuwe schitterende tafel.

Uw tafel samenstellen in een paar simpele stappen

Bij Concept Table is het zelf samenstellen van uw nieuwe tafel heel eenvoudig. Selecteer eerst de vorm van het tafelblad dat het best past bij uw smaak. U kunt kiezen uit ronde, vierkante en rechthoekige tafelbladen. Daarna kiest u het materiaal voor het onderstel. Hierbij kiest u uit eikenhout, zwart staal of roestvrij staal. Op basis van de eerste twee keuzes die u heeft gemaakt, krijgt u nu de tafels te zien die bij uw eerste keuzes passen. Zo kunt u de tafel samenstellen en kiezen die precies bij u past.

Maak een afspraak

Heeft u de tafel kunnen samenstellen die precies bij u wensen past? Geef deze wensen dan aan ons door en maak een afspraak. Men neemt dan contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens bekijkt men eerst of men uw wensen juist heeft genoteerd. Daarna kan de levering van uw nieuwe tafel gepland worden. Stel dus snel en eenvoudig uw nieuwe tafel samen en maak een afspraak. Zo wordt uw nieuwe interieur snel opgefleurd met een mooie tafel.

https://www.concepttable.nl/