Manabo webdesign
Image default
Mode en Kleding

Een tas voor de moderne man. Waar valt de keuze op?

Een tas voor de moderne man. Waar valt de keuze op? 

Zit je nog op school of heb je een drukke baan? Ook de moderne man kan haast niet meer zonder een goede tas. Per persoon kan het verschillen waar een tas aan moet voldoen. Daarom bespreken we vandaag een aantal soorten tassen die misschien wel ideaal zijn voor jou.

De schoudertas

Schoudertassen zijn ideaal voor het meenemen van mappen, boeken en een laptop. Natuurlijk speelt de grootte van de tas ook een rol. Dat is dus wel iets om rekening mee te houden. Een goed voorbeeld van een schoudertas van kwaliteit is de Myomy Paperbag. Deze heeft een handig laptopvak en je kunt de schouderbanden verstellen en verwijderen zodat je de tas helemaal naar jouw wens kunt maken.

De nektas

Ook de nektas is een hele praktische oplossing voor het meenemen van jouw spullen. Helaas kun je hier niet zoals de schoudertas heren je laptop in kwijt. Een nektas is bijvoorbeeld ideaal als jij je handen vrij wilt hebben en snel bij je spullen wilt kunnen. Een nektas hangt namelijk schuin over één schouder en door de manier waarop deze over je schouder hangt makkelijk bereikbaar.

De heuptas

Een heuptas lijkt qua vorm een beetje op de nektas, maar deze is vaak kleiner. Je kunt deze het beste gebruiken als je bijvoorbeeld alleen je telefoon, sleutels, portemonnee en andere waardevolle spullen wilt meenemen. Zoals de naam al zegt hangt deze tas om je heupen. De tas wordt vastgezet met een gesp of een kliksluiting. Door de positie van de tas kun je snel bij je spullen.

De Crossbody tas

Net zoals de schoudertas is de crossbody tas ook heel comfortabel. Deze kan voorzien zijn van een laptop vak en biedt voldoende ruimte om al jouw spullen kwijt te kunnen. Houd ook bij het kiezen van een crossbody tas rekening met de grootte, vooral als je hem wilt gebruiken om je laptop in mee te nemen.

Welke crossbody tas kiezen?

Sommige modellen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het verschil zit hem vaak in de vorm en grootte van de tas. Laat je bij het kiezen van een crossbody tas goed adviseren door de klantenservice van de webshop of medewerker in de winkel. Als je op zoek bent naar een crossbody bag dames kun je ook het beste letten op de grootte en de vorm. De al eerder genoemde Myomy Paperbag bijvoorbeeld kan voor dames en heren gebruikt worden. Kijk vooral wat jij mooi vindt en wat bij jouw situatie past.