Manabo webdesign
Image default
Eten en drinken

Een veelzijdig restaurant vlak bij Alblasserdam

Restaurant De Krom in de buurt van Alblasserdam is een à la carte-restaurant waar u voor iedere gelegenheid terecht kunt voor een overheerlijke lunch of diner. Wilt u samen met uw partner uw verjaardag of trouwdag vieren of juist met een groep? Wilt u uw ouders gezellig op een etentje trakteren? Of wilt u met uw gezin genieten van een lekkere maaltijd? De uitgebreide menukaart van Restaurant De Krom biedt voor ieder wat wils en de mooie ligging en gezellige inrichting van het restaurant maakt het plaatje voor iedereen compleet. 

Voor ieder wat wils

Op de uitgebreide menukaart kan iedereen iets vinden wat hij of zij graag eet. Bent u een vis- of vleesliefhebber of houdt u van bijvoorbeeld salades? U vindt een ruime keuze aan gerechten op de kaart. Ook voor vegetariërs is er genoeg keuze en er zijn speciale kindermenu’s voor de kleinste gasten. Aan iedereen wordt gedacht! En heeft u een allergie of dieetwensen? Geen probleem: als u het van tevoren even meldt, wordt hier rekening mee gehouden, zodat u zonder problemen kunt genieten van heerlijke gerechten. Zo is Restaurant de Krom nabij Alblasserdam een uitstekend adres om lekker te komen lunchen of dineren. U zult absoluut niet teleurgesteld zijn. Reserveer uw tafeltje eenvoudig via de website.

Ook voor vergaderingen of bedrijfsuitjes

Ook voor uw vergadering of bedrijfsuitje kunt u uitstekend terecht bij Restaurant De Krom vlakbij Alblasserdam. Het restaurant biedt u hiervoor een zaal met verschillende mogelijkheden aan, met een eigen opgang, toiletgroep en bar. U kunt daarnaast gebruikmaken van een beamer, scherm en een geluidsinstallatie met microfoon. Het restaurant beschikt bovendien over een grote, gratis parkeerplaats. Ook kunt u één of meerdere sloepen huren, zodat u na een dag vergaderen even lekker uw hoofd leeg kunt maken op het water! Neem voor meer informatie telefonisch contact op.