Manabo webdesign
Image default
Eten en drinken

Insecten voor dierenvoeding of voor menselijke consumptie koopt u bij deze kwekerij

Bent u op zoek naar een specialist in voedseldieren? Bekijk dan eens de website van De Sprinkplank. Dit bedrijf is een groothandel en insecten kwekerij die grote hoeveelheden insecten kweekt en verkoopt. De insecten worden veelal gebruikt voor dierenvoeding. Onder andere reptielen zijn dol op insecten. Daarnaast verkopen ze ook insecten voor humane consumptie. Het eten van insecten wordt steeds populairder en daarom zijn er steeds vaker restaurants of andere foodbedrijven die deze lekkernij opnemen in hun menu. Wilt u hier meer over weten? Lees dan zeker verder!

Een ruim assortiment aan insecten van hoogwaardige kwaliteit

Doordat deze insecten kwekerij zowel insecten voor dieren als voor mensen aanbiedt, worden de food en feed tak goed gescheiden gehouden. Voor het produceren van menselijk voedsel bestaan namelijk strenge eisen. Daarom is De Sprinkplank aangemeld bij de Nederlandse Voedsel- en warenautoriteit als levensmiddelenbedrijf. Dit betekent dat ze aan de strenge eisen voldoen om voedsel voor mensen te mogen produceren. U heeft de keuze uit een ruim assortiment aan insecten. Denk hierbij aan sprinkhanen, krekels en meelwormen. De insecten worden in een shockvriezer gedaan, zodat ze razendsnel en veilig worden ingevroren. Vervolgens worden de insecten opgeslagen in een diepvries. Daarnaast worden ze ook bevroren verkocht, zodat ze tot wel twaalf maanden goed blijven.

Neem contact op met deze specialisten en vraag advies

Doordat deze insecten kwekerij een groothandel is, worden de insecten in grote hoeveelheden tegelijk verkocht. Dit is makkelijk wanneer u een grote voorraad wilt inslaan. U profiteert van hoogwaardige kwaliteit insecten die u tegen scherpe prijzen kunt kopen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze insecten kwekerij? Neem dan gerust contact op met de specialisten van De Sprinkplank. Aan de hand van uw wensen vertellen ze u meer over de mogelijkheden, denken ze met u mee en geven ze advies op maat.

https://sprinkplank.nl/