Manabo webdesign
Image default
Eten en drinken

Vele heerlijke bladerdeeg recepten om uit te kiezen

Wil jij ook graag gemakkelijk de meest fantastische bladerdeeghapjes maken? Neem dan eens een kijkje naar één van de honderden bladerdeeg recepten van Tante Fanny. Hiermee maak je bijvoorbeeld heerlijk verse appelflappen of puddingflappen, of zelfs een ander heerlijk zoet baksel zoals bladerdeegstengels met jam. Door verschillende soorten jam te gebruiken kun je eindeloos variëren qua smaak. Voor dit recept is het enige wat je nodig hebt een rol bladerdeeg, jam, een ei en een beetje kristalsuiker. De recepten van Tante Fanny zijn gemakkelijk te maken en altijd verrukkelijk. Nog een voordeel van de bladerdeeg recepten van Tante Fanny is dat iedereen ervan kan genieten. Dit bladerdeeg is immers geschikt voor veganisten en lactosevrij. Ook is het volledig vrij van smaakversterkers, kleurstoffen, geharde vetten en conserveringsmiddelen. Gezondere bladerdeeg recepten zul je niet snel ergens anders vinden!

Het perfecte recept voor iedere pizzafanaat

Ook gek op pizza? Wil je een pizza geheel naar eigen wens beleggen? Werp dan eens een blik op de vele recepten van Tante Fanny uit de Italiaanse keuken. Met het verse pizzadeeg van dit merk kun je zonder zorgen een pizza eten. Zowel het bladerdeeg als het pizzadeeg van deze fabrikant zijn van hoge kwaliteit. Jouw pizza kan belegd worden met drie verschillende degen:

  • Vers pizzadeeg met tomatensaus
  • Vers pizzadeeg zonder saus
  • Vers spelt-pizzadeeg van 100% speltbloem

Maak een keuze uit een van deze degen, dan kan je alvast gaan bedenken hoe je jouw pizza gaat beleggen! Inspiratie te over – je kunt kiezen uit meer dan 100 recepten!

Een gepast recept voor ieder moment

Op zoek naar inspiratie, bezoek dan de site van Tante Fanny! Naast honderden smakelijke bladerdeeg- en pizzarecepten kun je op deze website nog veel meer vinden. Staat je voorraadkast nog vol met producten die op moeten? Maak dan schoon schip met de receptenreeks ‘Koken uit de voorraadkast’. Ook veganist en graag een nieuwe smaakervaring proberen? Op deze website kom je uitstekend aan je trekken. Hoe klinken bijvoorbeeld flammkuchen met pastinaak en wortel? Of heb je misschien meer zin in bladerdeegstengels met paprika? Wat je ook het liefste eet: bij Tante Fanny vind je het! Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief! Ook kun je een receptenboekje naar keuze downloaden. Zo zet je wanneer je maar wilt een heerlijk recept op tafel!