Manabo webdesign
Image default
Woning en Tuin

Een verlaagd plafond: voor een fijnere sfeer in huis

Ben je op zoek naar een manier om de sfeer in je huis te verbeteren? Denk dan eens aan een verlaagd plafond. Door het aanbrengen van een verlaagd plafond bereik je namelijk een groot aantal voordelen, die direct bijdragen aan je woongenot.

Meer sfeer en warmte door verlaagd plafond

Een hoog plafond kan al snel kil aanvoelen. Door je plafond te verlagen maak je de kamer net een stukje gezelliger en prettiger om in te zijn.

Beter verlichtingsplan door verlaagd plafond

Een verlaagd plafond leent zich bij uitstek voor het aanbrengen van een uitgekiend verlichtingsplan waarin basisverlichting, sfeerverlichting en accentverlichting perfect zijn geïntegreerd.

Betere akoestiek door verlaagd plafond

Het aanbrengen van een akoestische laag boven je verlaagde plafond is een eenvoudige wijze om de akoestiek in je kamer te verbeteren. Voorbij is de tijd waarin galm en echo je teisterden.

Betere audiobeleving door verlaagd plafond

Je kunt trouwens op nog een manier zorgen dat je muziek beter klinkt. Behalve een akoestische laag kun je ook luidsprekers achter het plafond plaatsen. Je hoort het wel, maar je ziet ze niet!

Een plafond verlagen zonder gedoe

Het verlagen van een plafond heeft dus veel voordelen. En weet je wat het mooie is: het is zo gepiept! Een spanplafond van Plameco wordt op maat gemaakt (in kleur en dessin naar keuze) en wordt ter plekke binnen één dag gemonteerd door de vakkundige installateurs. Je hebt er geen omkijken naar. De vakmensen van Plameco ruimen netjes op, je kunt zelfs de meubels gewoon laten staan.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bij Plameco weten we alles van plafonds. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Dan kunnen we je ook gelijk alle kleuren en ontwerpmogelijkheden laten zien. Neem vandaag nog contact met ons op, of vraag de brochure aan. Of bel ons, we beantwoorden al je vragen met plezier.

 

https://plameco-engelen.nl/verlaagd-plafond/