Manabo webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het belang van een onafhankelijk pensioenadviseur

Tot op heden heeft u een prachtige loopbaan achter de rug. Nu bent u benieuwd naar uw pensioenopbouw en hoe deze precies in elkaar zit. Of wellicht wilt u graag meer informatie over de pensioenen van uw personeel ontvangen. Dan is het handig om hier een onafhankelijk pensioenadviseur voor in te schakelen. Voor advies op het gebied van pensioenen, maar ook voor het beheer van de communicatie richting uw personeel en de verzorging daarvan schakelt u een onafhankelijk pensioenadviseur in. Met een onafhankelijk pensioenadviseur bent u er zeker van dat deze niet worden beïnvloed door verzekeraars en kan er een volledig, objectief advies gevormd worden. Als werkgever heeft u hier namelijk het meeste baat bij. Voor een onafhankelijk pensioenadviseur met de juiste kennis in huis raden wij u PHB Financieel Adviseurs aan.

Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf

PHB Financieel Adviseurs is gevestigd in Hellevoetsluis en richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf. Er wordt gewerkt met een klein, efficiënt team. Door altijd na te komen wat er is beloofd hebben zij hun bestaansrecht verworven. De cliënten bestaan voornamelijk uit directeuren, eigenaren en het hogere kaderpersoneel. Dit bedrijf biedt u een financieel vertrouwenspersoon aan die voor uw mensen kan zorgen. Als u een personeelsbestand heeft tussen de 10 en 400 werknemers, komen de diensten van PHB Financieel Adviseurs het beste tot zijn recht. Maar waarom zou u ervoor kiezen om hen in te schakelen als onafhankelijk pensioenadviseur? Om de volgende redenen is dat een uitstekende keuze:

  • Een second opinion op uw huidige pensioenregeling.
  • Het opzetten van de collectieve pensioenregeling.
  • Het geven van een pensioencursus voor de ondernemingsraad.
  • Het communiceren van ingewikkelde materie over pensioenen in begrijpelijke taal naar uw personeel.

Een succesvolle onderneming

PHB Financieel Adviseurs opereert sinds 1998 binnen de financiële wereld als onafhankelijk pensioenadviseur, als kleinschalige doch succesvolle onderneming. Laat hen inventariseren, analyseren en adviseren, om uiteindelijk te onderhandelen met de banken en verzekeraars. Het specialisme dat zij in huis hebben zal u gegarandeerd verder helpen en u wordt hierdoor niet beïnvloed door verzekeraars. Het volledige dienstenpakket dat door PHB Financieel Adviseurs wordt aangeboden kunt u gemakkelijk opvragen door contact met hen op te nemen.

https://phb.nl/