Manabo webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Horecameubilair voor elke smaak

Met welk horecameubilair u uw onderneming inricht, kan nogal smaakgevoelig zijn. En het meubilair van uw wensen is wellicht ook niet bij elke verkoper te vinden. Bent u daarom op zoek naar een retailer met een groot en gevarieerd aanbod, zodat u zeker weet dat u in één keer slaagt? Dan is Lavigne het bedrijf dat u zoekt. Voor uw café, restaurant, hotel of andere horecagelegenheid vindt u hier zeker het horecameubilair van uw wensen. Heeft u specifieke wensen voor uw inrichting? Dan denkt het team van Lavigne graag met u mee.

 

Ook voor kleine ruimtes het geschikte horecameubilair

Bent u op zoek naar een praktische, maar toch ruimtelijke inrichting van een kleine ruimte? Of heeft u juist een grote ruimte die gevuld moet worden, maar vindt u het lastig hoe dit het beste aangepakt kan worden? Dan kunt u bij Lavigne terecht voor een advies op maat. Met ruim 17 jaar ervaring zijn zij zeer ervaren op het gebied van horecameubilair. Dat niet alleen, ook het verzorgen van de inrichting van uw bedrijf verzorgen zij graag voor u. Van interieurontwerp tot totaalrealisatie, het team van Lavigne doet het met liefde.

 

Bekijk de uitgebreide collectie in Zoutleeuw

Bent u benieuwd naar al het horecameubilair wat Lavigne in het aanbod heeft? Op de website vindt u een overzicht van het uiteenlopende assortiment. Ook voor fijne oplossingen kunt u hier terecht, zoals stoffen stoelen met aquacleanbekleding. Het vervelende van stoffen meubels is dat vlekken hier vaak niet vanaf te krijgen zijn. Maar door aquacleanbekleding is dat verleden tijd. Dit zijn meubels van stof, die eenvoudig met een doekje af te nemen zijn. Zo kunt u zonder zorgen de stoffen stoelen van uw keuze aanschaffen. In Zoutleeuw vindt u in de showroom het aanbod van stoelen met aquacleanbekleding, maar ook voor tafels, barkrukken en ander horecameubilair

https://www.lavigne.be