Manabo webdesign
Image default
Bedrijven

Laat je inrichting veranderen met de taatsdeur

Een sterke taatsdeur is een echte toevoeging aan je inrichting. Je kunt er namelijk alle kanten mee op en het is net even wat anders dan de standaard dingen die je aan je huis gaat  veranderen om een ander interieur te creëren. Vaak denken mensen aan heel andere dingen bij de inrichting van de woning. Bijvoorbeeld het schilderen van een muur, het kopen van een nieuwe bank of tafel of het aanschaffen van meer accessoires om de woning anders aan te kleden, maar er wordt niet vaak gedacht aan een andere ingrijpende verandering die kan zorgen voor een geheel ander interieur. Namelijk het aanschaffen van een taatsdeur die je in de woning plaatst om hiermee een andere stijl te creëren.

 

Verschil met normale deur

Voor veel mensen is een deur een deur, maar een taatsdeur is daarin onderscheiden van een reguliere deur die in de meeste woningen al zitten. Deze deur heeft namelijk iets unieks. Het heeft een stuk raam, maar met het metalen frame wordt het toch weer een stuk rustiger. Deze deur heeft een speciale werking en is dan ook echt een goede toevoeging aan je interieur. De taatsdeur draait om de verticale as en je kunt zelf kiezen of je dit wilt op twee vijfde of op een vijfde van de deur Dit heeft voornamelijk te maken met de ruimte die je hiervoor beschikbaar hebt.

 

Appartement

Het fijne aan een taatsdeur is dat dit in iedere ruimte te plaatsen is. Zelfs in een klein appartement is het mogelijk om de deur te plaatsen en daarmee je inrichting een boost te geven en te genieten van de voordelen van de taatsdeur. De taatsdeur kan je bestellen in meerdere soorten en maten en dat maakt deze keuze dan ook heel leuk. Je kunt zelf het glas kiezen en ook het soort frame dat je om de deur wilt hebben.