Manabo webdesign
Image default
Woning en Tuin

Laat uw uw bootstoffering regelmatig vervangen

Wanner u een boot hebt gekocht is het belangrijk deze te onderhouden. U heeft uw prettige schip al jaren en bent helemaal tevreden, maar investeren in nieuwe bekleding en matrassen is nooit verkeerd. Om bootstoffering van topkwaliteit te ontvangen komt u naar Stoffeerderij Calypso. Deze experts beantwoorden al uw vragen en daarnaast overtreffen zij uw verwachtingen. Dit doen zij op meerdere vlakken, maar vooral door van A tot Z maatwerk af te leveren. Wanneer het allemaal klaar is en geïnstalleerd, zult u weer rondkijken op uw boot met een heel nieuw gevoel. Als u dan op uw nieuwe kussens en bootstoffering gaat zitten, kunt u dat met een tevreden glimlach doen.

 

De expert in bootstoffering voert de beste jacht- en scheepsstoffering uit

Uw jacht dat is echt genieten. Daarom wilt u ook dat uw boot de juiste uitstraling heeft. Niet alleen de buitenkant van een jacht of boot moet er verzorgd uitzien en mooi glimmen, ook binnen moet het in orde zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan de bekleding. Is het tijd om aan nieuwe bootstoffering te beginnen? Of bent u nog een jacht aan het ontwerpen en wilt u de opties doorspreken? Bij Stoffeerderij Calypso kunt u dan goed terecht. Zij hebben namelijk vele jaren ervaring in de branche en hebben al vele personen en bedrijven als klant mogen helpen. Ook in herstoffering zijn ze de échte specialist en staan ze ook altijd voor u klaar.

 

Ga voor nieuwe bootstoffering door de allround stoffeerder met twee locaties in Nederland

Woont u in de buurt van Rotterdam of Zwartsluis en heeft u interesse in nieuwe bootstoffering? Dan gaat u naar Stoffeerderij Calypso. Daar zult u ontdekken wat zorgvuldig werken met oprechte aandacht voor de klant is. Deze allround stoffeerder met twee locaties in Nederland heeft ook architecten, interieurbouwers en jachtbouwers in huis. Ze zijn beschikbaar voor vele soorten stoffering en zowel bedrijven, overheidsinstanties en particulier zijn welkom om de diensten van Stoffeerdij Calypso af te nemen. Er wordt snel gewerkt, beloftes nagekomen en zelfs aan het milieu wordt gedacht. Zo gebruiken ze uitsluitend duurzame materialen voor de realisatie van de mooiste stofferingen.