Manabo webdesign
Image default
Energie

Met een zonneboiler bespaar je fors op je energiekosten

Een zonneboiler is een prima investering als je wilt besparen op de kosten voor het verwarmen van water. In de meeste huishoudens wordt het water nu nog verwarmd met gas, maar dat gaat in de toekomst veranderen. Omdat de gaswinning in Nederland wordt afgebouwd, zullen in de toekomst alle Nederlandse huishoudens en ook bedrijven ‘van het gas af gaan”. Dat betekent dat je je er op moet voorbereiden dat je in de toekomst op een andere manier aan warm water moet komen.

De zonneboiler heeft veel voordelen

Een zonneboiler heeft veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat dit apparaat gebruik maakt van de warmte van de zon. Die warmte is gratis en op veel momenten beschikbaar. Ook als de zon in de winter schijnt levert dit energie op, zij het niet zo veel als in de zomer. Maar toch kun je het hele jaar door gebruik maken een boiler die op zonne-energie werkt. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, je kunt dus altijd een boiler kiezen die past bij je budget en de behoefte van jouw huishouden.

Waar koop ik een betrouwbare vervanger voor mijn warmwatervoorziening?

Keuzes maken voor de energietransitie van woningen en bedrijven zijn vaak erg lastig. Waar moet je op letten, wat is praktisch voor jouw situatie. Neem nooit zomaar een beslissing zonder je hierover eerst goed te laten informeren. Bij HRsolar in De Lier kunnen ze je alles vertellen over de installatie van een zonneboiler en de voordelen die dit voor jouw huishouden kan opleveren. Ook kun je een quick scan doen om een idee te krijgen welk type zonneboiler voor jou het meest geschikt is. Ook wordt op de website een indicatie gegeven van de kosten die je kunt besparen omdat je minder gas en elektriciteit afneemt als je gebruik maakt van een zonneboiler. Zo kun je snel zien of deze keuze voor jou rendabel is of niet.

https://www.hrsolar.nl