Manabo webdesign
Image default
Bedrijven

Originele Lloyd Loom stoelen

Lloyd Loom stoelen om voor thuis te komen

Wanneer u in uw woning komt na bijvoorbeeld een lange dag werken of een vakantie, is het wel zo prettig als het aanvoelt als uw thuis. Een plek met mooie en dierbare spulletjes en meubelstukken van hoogstaande kwaliteit. Een oase van rust of wellicht een warm nest vol gezelligheid. Van de slaapkamer tot aan de eetkamer; u kunt uw eigen karakter helemaal kwijt in uw interieur! Misschien creëert u fijne hoekjes om lekker weg te kruipen met een goed boek, een favoriete serie of samen met uw partner voor een goed gesprek. Een glaasje wijn erbij, of een kopje koffie in de vroege ochtend. Met originele Lloyd Loom stoelen wordt het maken van die prettige zitplekken wel heel gemakkelijk! Deze stoelen zijn handgemaakt van verfijnd gevlochten papier en beschikken over een karakteristiek Loom-vlechtwerk. Prachtig om  naar te kijken, maar ook heerlijk om in te zitten.

 

Echte eyecatchers!

Met Lloyd Loom stoelen in uw interieur haalt u echte eyecatchers in huis. Deze fraai ogende zitters worden gemaakt middels een bijzondere productiemethode die afstamt uit 1917; flink wat jaren terug. Deze ervaring ziet én voelt u terug in de stoelen. Het vlechtwerk zorgt voor stevigheid en een gedegen vastheid. Ideaal, want ze gaan dan ook jaren mee! Wellicht wordt de Lloyd Loom stoel wel een erfstuk die jaren in de familie blijft. Zo wordt een stoel veel meer dan een stoel; het wordt een exemplaar vol herinneringen. Naast het creëren van fijne zithoekjes om tot rust te komen, kunt u ook Lloyd Loom eetkamerstoelen aanschaffen. Perfect voor gezellige avonden vol heerlijke hapjes, uitgebreide diners of simpele maandagavond maaltijden om klokslag 18.00 uur.

 

Waar u deze zitters koopt?

Droomt u nu al weg van zo’n mooie Lloyd Loom stoel in uw woning? U kunt ze aanschaffen bij De Gooische Orangerie. Dit is een gespecialiseerd verkooppunt van Lloyd Loom meubels met een uitgebreide collectie. Er is altijd een exemplaar te vinden die past bij uw interieur. Of u nu een landelijke, een moderne, een bohemian of een robuuste inrichting heeft.

https://lloydloom.nl/