Manabo webdesign
Image default
Bedrijven

Pvc Ramen Vervangen

Oudere houten, aluminium of PVC-ramen die niet meer voldoen aan de huidige regelgeving, kunnen de warmte niet voldoende binnen en buiten houden. Oude ramen vervangen door nieuwe PVC-ramen is de beste oplossing.

Wanneer schrijnwerk vervangen?
Er zijn veel criteria bij het vervangen van ramen en deuren:
Enkellaags glas/isolatieglas;
De deur is versleten, slecht geopend en gesloten, gesleept;
interglazuur vocht;
versleten postzegels;
geniet van premiesubsidies;
slecht isolerend frame;
slechte ventilatie;
Wat voor soort ramen kunnen worden vervangen door PVC-schrijnwerk?
Vervang houten ramen door PVC-ramen Vervang aluminium ramen door PVC-ramen

Oud en nieuw schrijnwerk
Meestal gebruikt het oude buitenschrijnwerk nog enkel glas is slecht geïsoleerd en laten de profielen veel koude of warmte in de zomer door ( W/m²K). Deze ramen zijn zeer niet milieuvriendelijk omdat ze hoge verwarmingskosten vereisen. Door verouderde ramen en deuren te vervangen kunt u veel geld besparen en het wooncomfort verhogen. Door gebruik te maken van moderne meerkamerprofielen en isolatieglas kunt u tot 25% besparen op stookkosten. Daarnaast had het nieuwe buitenschrijnwerk een positieve invloed op de waarde van de woning. Als deuren en ramen in slechte staat verkeren, is vervanging de beste optie.

Vervang PVC Frame Vergunning
Voor het vervangen van ramen en deuren hoeft u momenteel geen vergunning aan te vragen. Stabilisatiewerkzaamheden tegen de gevel zijn echter niet toegestaan. Werkzaamheden aan de woning, zijwanden, achterwand of dak die verband houden met de stabiliteit van het gebouw moeten worden beschreven, zoals het aanbrengen van nieuwe raamopeningen in de achterwand.

info@offerte-ramen-en-deuren.com – Tel: 0497 92 56 63 – VAT: BE 0536.965.571

 

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0145-pvc-ramen-vervangen.html