Manabo webdesign
Image default
Woning en Tuin

Vakkundigheid en noviteit gecombineerd bij hoveniersbedrijf Roermond

In de omgeving van Roermond vindt u een hoveniersbedrijf dat het beste van twee werelden weet te combineren. Jack Hannen Hoveniersbedrijf heeft een indrukwekkend stukje technologie beschikbaar om u te helpen uw droomtuin te visualiseren. Met behulp van virtual reality kunt u digitaal zien hoe uw nieuwe tuin eruit gaat zien. Vervolgens gaan de mensen van het hoveniersbedrijf nabij Roermond aan de slag om uw droomtuin een realiteit te maken. Natuur en techniek komen samen voor een prachtig stukje groen bij uw huis of bedrijfspand.

Een tuin ontwerpen met de hulp van virtual reality

U hebt samen met de hoveniers van Jack Hannen Hoveniersbedrijf, te vinden nabij Roermond, uw tuinwensen op papier gezet. Het ontwerp ligt klaar en lijkt er goed uit te zien, u heeft al een goede voorstelling bij de tuin. Toch zou u graag willen weten hoe het nu echt voelt als u straks binnenloopt. Dan komen de mensen van het hoveniersbedrijf in de buurt van Roermond aan met een grote bril. U zet hem op, kijkt om u heen en daar is hij: de door u ontworpen tuin, alsof hij er al ligt. Door te draaien kunt u overal bekijken hoe het eruit komt te zien volgens het huidige ontwerp en of u daarmee tevreden bent of niet. Virtual reality is ideaal voor het tot leven brengen van uw ontwerp, voor de laatste aanpassingen. Het lijkt de toekomst wel.

3D app voor een groene blik

Ook als u nog niet zo ver bent dat u een nieuwe tuin wilt laten ontwerpen, maar gewoon eens wat inspiratie op wilt doen is de app van Jack Hannen Hoveniersbedrijf voor u beschikbaar. Bestaande tuinen, aangelegd door het bedrijf, komen nóg meer tot leven in 360 graden dan alleen op foto’s. Als u thuis al een VR-bril heeft kunt u eens heerlijk ‘binnenwandelen’ in enkele mooie tuinen en de mogelijkheden die het hoveniersbedrijf nabij Roermond biedt verkennen. Laat u inspireren door de stijlvolle ontwerpen met mooie planten en creatieve wendingen. Kom erachter wat u wel of juist niet wilt. Verken hoe verschillende soorten planten de aanblik van een tuin kunnen veranderen. U wordt vanzelf geprikkeld om aan de slag te gaan met uw eigen tuin.

https://jackhannen.nl/