Manabo webdesign
Image default
Industrie

Voorlichting voor het verlagen van dieselmotoremissie

Bij Gom Specialistische Reiniging kunt u terecht als u voorlichting wilt ontvangen over het verlagen van dieselmotoremissie of het chroom-6 saneren van uw bedrijfspanden. Het is belangrijk om inzicht te krijgen in potentieel onveilige situaties op de werkvloer of tijdens het gebruik van bedrijfsvoertuigen. Deze professional kan met u bekijken of uw dienstverlening tegemoetkomt aan specifieke veiligheidseisen en de juiste procedures hanteert om gebouwen of voertuigen optimaal veilig te maken voor werknemers. Een compleet rapport zal worden opgesteld naar aanleiding van een dergelijke evaluatie, waarna stappen kunnen worden gezet om optimale veiligheid te garanderen. Potentieel gevaarlijke situaties die nadelige gevolgen kunnen hebben voor de gezondheid van uw medewerkers worden zo zorgvuldig het hoofd geboden.

Specialistische reiniging van panden

Zodra dit nodig blijkt, wordt alles in werking gesteld om chroom-6 te saneren bij uw panden. De oppervlakten waar deze gevaarlijke stoffen aanwezig zijn, zullen grondig worden gereinigd. Uiteraard is het belangrijk dat het geheel wordt weggehaald, zodat uw personeel geen gezondheidsklachten krijgen. Gom Specialistische Reiniging is gespecialiseerd in het verwijderen van carcinogene stoffen, die een toxische uitwerking hebben op de gezondheid. Zowel personeel als bezoekers kunnen schade aan DNA, cellen of weefsels oplopen en zelfs kanker of allergieën ontwikkelen als ze zich veelvuldig in dergelijke ruimtes bevinden. Het is dan ook zeker belangrijk om hier deskundig advies over in te winnen. Ook de dieselmotoremissie geeft kans op uiteenlopende nadelige gezondheidsklachten.

Afspraak maken voor evaluatie

Om alle veiligheidsrisico’s in kaart te brengen, neemt u contact op met Gom Specialistische Reiniging. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring en weet precies hoe het potentieel gevaarlijke situaties kan vaststellen. Voor het opstellen van effectieve procedures wordt gebruik gemaakt van een CMR-checklist, waarbij veiligheidseisen in acht worden genomen. Een duidelijk evaluatie kan zo worden opgesteld, waarna de juiste acties kunnen plaatsvinden. Voor het saneren van chroom-6 bij uw bedrijfspanden of het verlagen van dieselmotoremissie kunt u terecht bij deze professional.