Manabo webdesign
Image default
Industrie

Vuurvast materiaal voor de bekleding van ovens laat je door deze specialist produceren

Wil je een specialist in vuurvast materiaal inschakelen? Dan ben je bij Thermiek BV in Geldermalsen aan het juiste adres. Dit bedrijf is al decennialang gespecialiseerd in de vervaardiging, toepassing en montage van vuurvaste isolatie in allerlei soorten installaties. Zo kun je hier terecht voor bekleding van verschillende soorten industriële ovens, maar ook voor ovens die andere doelen dienen. Het bedrijf beschikt over verschillende afdelingen waar vanuit zij hun klanten compleet en persoonlijk van dienst zijn. Dit betekent dat je bij Thermiek BV voor volledige projecten terechtkunt en dat je altijd maatwerk voor je installatie ontvangt. Wil je meer weten over deze vuurvast specialist uit Geldermalsen? Lees dan verder en bezoek de website van dit bedrijf!

Verschillende toepassingen van vuurvaste isolatie

Wanneer je verzekerd wilt zijn van kwalitatief hoogwaardige vuurvaste isolatie op de lange termijn, is het van belang om een specialist in vuurvast materiaal in te schakelen. Thermiek BV biedt iedere opdrachtgever de juiste oplossing en voert projecten van A tot Z uit. Op het gebied van industriële ovenbouw verzorgen ze de bekleding van onder andere afvalverbrandingsovens, non-ferro-ovens en crematieovens. Ook richt deze specialist zich op vuurvast materiaal voor toebehoren van industriële ovens, zoals draaitrommel- en naverbranders. Bovendien hebben ze ervaring met ovens die worden gebruikt om de brandveiligheid van materialen te testen. Welke toepassing je ook nodig hebt, Thermiek BV is jouw bedrijf volledig en vakkundig van dienst!

De levering van vuurvaste isolatiematerialen

Naast de productie en levering van prefab vuurvaste isolatiematerialen, kun je door dit bedrijf ook enkel materialen laten leveren. Dit is handig wanneer je zelf de vuurvaste isolatie wilt toepassen, maar nog niet over de juiste materialen beschikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vuurvaste stenen en vuurvast beton, die deze specialist op een betrouwbare en efficiënte manier levert. Neem contact op met Thermiek BV en laat je adviseren over jouw toepassing.