Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Winkel display voor merken

Wanneer je een winkel display aanschaft als winkel, wil je natuurlijk dat deze ook gangbaar is voor merken. Aangezien bekende merken veel aandacht trekken in een winkel en veel mensen deze kopen om hun naam, wil je deze nog meer aandacht laten trekken. Deze merken kun je namelijk voor een hogere prijs verkopen dan een ander goedkoper merk. Aandacht trekken voor een merk is goed te doen met een winkel display. Dit komt omdat winkel display vaak groot en opvallend zijn.

Door hier bepaalde merken in te plaatsen met een aanbieding, zul je deze ook veel sneller verkopen. Deze winkel displays kun je goed aanschaffen bij Na-Nomi.

Duurzame winkel displays

Als winkelketen is het slim om winkel displays aan te schaffen. Om hier niet onnodig veel geld aan uit te geven, wil je natuurlijk wel dat ze een beetje lang mee gaan. Als je je winkel displays bij Na-Nomi aanschaft, ben je er van verzekerd dat ze lang mee gaan. D

e winkel displays van Na-Nomi zijn gemaakt met een duurzaam frame. Deze kan namelijk opnieuw gebruikt worden. Zo kun je het omhulsel van de display eraf halen en vervolgens het frame opnieuw gebruiken voor een andere display.

Ook wordt er bespaard op benzinekosten en karton. De displays zijn namelijk heel erg makkelijk in elkaar te zetten. Omdat dit zo makkelijk op en af te halen is, kun je ook het omhulsel van de displays opnieuw gebruiken.

Omdat de displays direct van Na-Nomi naar het distributiecentrum van de winkelketen wordt gebracht, scheelt dit ook een hoop benzinekosten.

Winkel displays op maat gemaakt

Als winkelketen wil je natuurlijk niet precies dezelfde winkel displays hebben als andere winkels. Daarom wordt er bij Na-Nomi een winkel display op maat gemaakt voor elke winkelketen. Dit maakt dat je uniek blijft en andere aanbiedingen kunt aanbieden dan andere winkels. Door eigen winkel displays te hebben, blijf je niet alleen uniek als winkel, maar moedig je je klanten ook aan om naar jouw winkel te komen om producten te kopen.

Daarom is het handig om je winkel displays zo veel mogelijk op te laten vallen. Ga naar https://www.na-nomi.nl/winkel-display/ voor meer informatie over winkel displays.