Manabo webdesign
Image default
Aanbiedingen

Allround monteur Technische Dienst

Allround monteur Technische Dienst

Functieomschrijving

Hoe ziet een onafhankelijke full-service technische servicetechnicus er op een dag uit? Als zelfstandige monteur werk je voornamelijk op de werkplek van Zeewolde en ben je de rechterhand van de technische dienstbegeleider. Voor de uitgebreide uitrusting van het bedrijf heeft u een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Van (herbouwen) de nieuwe testopstelling en machineproductielijn, tot het plaatsen en afstellen van de machine, en het oplossen van alle storingen die zich voordoen: u kunt het allemaal! Hetzelfde geldt voor het uitvoeren van de noodzakelijke werkzaamheden aan het gebouw. Overweeg de verlichting te vervangen om bepaalde onderhoudswerkzaamheden aan het dak uit te voeren. Al met al ben je hierdoor een TD-monteur als spin in het netwerk, wat essentieel is voor het bedrijf!

Als technische servicemonteur moet je in twee ploegen werken (07: 00-16: 00 en 16: 00-01: 00). Daarnaast kunt u soms in overleg met collega’s en rotatie natuurlijk toegankelijkheidsdiensten uitvoeren.

Functie-eisen

Klinkt u zo bekend als een technische servicemonteur? Dan heb je een lange weg afgelegd bij het voltooien van deze mogelijke nieuwe baan. Het is belangrijker om aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Je bent bekend met het opzetten en ombouwen van machines in productiebedrijven;

Moet elektrotechniek en mechanische kennis hebben;

Je bent bereid om in twee ploegen te werken;

Daarnaast ben je onafhankelijk en heb je een technologie- en oplossingsgerichte instelling!

Het NEN 3140 certificaat is een goede beloning. Indien u deze cursussen niet heeft, kunt u deze cursussen en / of andere cursussen volgen.

Bedrijfsomschrijving

Het productiebedrijf is gevestigd in de regio Harderwijk en heeft meerdere locaties in Nederland. Ze streven ernaar de kwaliteit continu te verbeteren, bijvoorbeeld door te investeren in nieuwe machines. Alle niveaus van de organisatie zijn betrokken bij het eindproduct, waardoor er veel solidariteit op de werkvloer is. Wat voor werk je ook doet, dit werk zal als een team worden gedaan.

Arbeidsvoorwaarden

Als technische TD kun je de volgende arbeidsvoorwaarden verwachten:

Het totale salaris ligt tussen de € 2.300, – en € 3.000, – per maand op basis van voltijds werk, exclusief ploegentoeslag. Het aangeboden eindsalaris hangt volledig af van de kennis en vaardigheden die je meebrengt.

Reiskostenvergoeding op basis van reiskostenregeling;

Arbeidsomstandigheden, zoals ADV-regeling en pensioenregeling;

Trainingen en cursussen om uw kennisbereik uit te breiden of kennisniveau te behouden;

De werksfeer van dit bedrijf is informeel, je wordt goed geïnstrueerd en er worden interessante personeelsuitjes georganiseerd!

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/gebouwen.html