Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Bij deze reisorganisatie kies je uit veel unieke singlereizen

Bij One2gethertravel vind je een ruim aanbod aan singlereizen. Het bedrijf biedt zowel vlieg- als busreizen aan. Sommige single groepsreizen kunnen voor eigen vervoer geboekt worden. De reisorganisatie verzorgt alles tot in de puntjes waardoor jij bijna niks meer hoeft te doen.

Een diverse aanbod reizen

Deze reisorganisatie heeft een groot aanbod aan single groepsreizen door heel Europa. Naast vakanties in een vast verblijf, worden er ook rondreizen en excursies aangeboden. Hierbij krijg je een gids toegewezen die je overal mee naartoe neemt en alles weet te vertellen over de cultuur van het land en de plekken die je bezoekt. De singlereizen zijn bedoeld voor alle volwassen singles, met als aparte categorieën 50+’ers en alleenstaande ouders. Alle type single groepsreizen zijn specifiek afgesteld op de doelgroep.

Bij iedere reis heb je een heerlijk verblijf

Bij de singlereizen heb je de keuze tussen een hotel en een appartement. Bij een hotel kun je kiezen voor een eigen kamer of voor een gedeelde kamer. Een appartement is vaak wat groter en soms kun je er zelfs kleine maaltijden bereiden. De reisorganisatie zal zo veel mogelijk rekening houden met jouw voorkeuren. Je kunt bijvoorbeeld ook opgeven of je een kamer op de begane grond wil of juist niet, en of je een balkon wilt. Ze kunnen niks garanderen, maar ze zullen zeker proberen aan jouw wensen te voldoen.

Over het bedrijf

Zoals al eerder vermeld, zal de reisorganisatie er alles aan doen om van alle singlereizen een succes te maken. Hun reisleiders nemen je zo veel mogelijk werk uit handen door zelf alles te regelen. De reis wordt helemaal uitgestippeld. Jij hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je op de juiste tijd in het vliegtuig of de bus stapt en de juiste formulieren bij je hebt tijdens de single groepsreizen. Bovendien is het bedrijf erg betrouwbaar en heeft het een geldteruggarantie als de reis buiten jouw schuld om wordt geannuleerd.