Manabo webdesign
Image default
Aanbiedingen

De beste hovenier in Zundert

HTM Totaaltuinen is de hovenier in Zundert die bekend staat om zijn veelzijdigheid. U kunt bij hen terecht voor alle voorkomende hovenierswerkzaamheden en meer! Ze verzorgen tuinontwerp, -aanleg en –onderhoud. De communicatie met hen is helder en duidelijk zodat u precies weet wat u kunt verwachten en de lijnen zijn kort. Bovendien zijn hun prijzen zeer vriendelijk. Kortom: voor een vakkundig aangelegde tuin bent u bij HTM Totaaltuinen zeker aan het juiste adres.

Een prachtig tuinontwerp volgens uw wensen

Een doordacht tuinontwerp is de basis voor een unieke tuin waarvan u jarenlang kunt genieten. Bij HTM Totaaltuinen beschikken ze over vakkundige en gedreven mensen die uw tuin op de juiste wijze aanleggen. Dit doen ze met gespecialiseerd gereedschap en materialen zodat ze de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen behalen. HTM Totaaltuinen helpt u graag met het zetten van de eerste stap naar uw droomtuin. Van het ontwerp tot de complete aanleg ervan. Het ontwerpen van uw tuin wordt in eigen beheer gedaan aan de hand van uw wensen. Ook is het mogelijk om een beplantingsplan naar uw wens op te stellen en ook kunnen zij de complete aanleg van bestrating, verlichting en bijvoorbeeld waterornamenten voor hun rekening nemen. Wilt u ook nog graag een vijver laten aanleggen? Ook dat is mogelijk, of u nu bijvoorbeeld een siervijver of een koivijver wilt: deze hovenier uit Zundert zorgt voor de aanleg en desgewenst ook voor het onderhoud ervan. Ziet u zich al zitten bij uw mooie nieuwe vijver op een warme zomeravond?

Voor aanleg en onderhoud

Naast het ontwerp en de aanleg van uw nieuwe tuin, kunt u HTM Totaaltuinen ook als hovenier inschakelen voor het onderhoud van uw tuin in Zundert of omgeving. U kunt dit eenmalig laten doen en het daarna zelf weer oppakken, maar u kunt ook kiezen voor een onderhoudscontract. Kies voor jaarlijks 4 of 6 onderhoudsbeurten zodat uw tuin er altijd prachtig bij ligt. Ook is het mogelijk om de hoveniers de jaarlijkse snoeiwerkzaamheden uit te laten voeren, denk bijvoorbeeld aan struiken en hagen. Zo heeft u er geen omkijken naar. Bel of stuur een e-mail als u meer informatie of een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

https://www.htm-totaaltuinen.nl/