Manabo webdesign
Image default
Aanbiedingen

De drie leukste kantoor-warming cadeaus!

De drie leukste kantoor-warming cadeaus! 

Opent jouw zusje, nicht of beste vriendin binnenkort een nieuw kantoor, of gaat ze verhuizen? Een nieuw hoofdstuk in haar leven dat vol zit met nieuwe kansen, en waarschijnlijk wil ze dit succes maar al te graag met iedereen die haar lief is delen met een kantoor-warming! En wat is een betere manier om haar te supporten en haar nieuwe stap te vieren door een leuk cadeau te geven dat goed in haar nieuwe kantoor past? Of je nou je beste vriendin, tante, vader of oude collega wilt verrassen, we geven je graag vier cadeau-tips die sowieso een glimlach op ‘t gezicht tovert; lees snel met ons mee! 

 

Een foto op glas; stralend aan de muur

Wellicht spookt het al langer door je hoofd om degene die het kantoor opent blij te maken met een mooie foto. Wellicht is een foto van jullie gezamenlijke vakantie in Spanje nou niet per se dé beste keuze om aan de muur te hangen in het nieuwe kantoor, maar wellicht kan je een luchtfoto van de stad kiezen waar het bedrijf gevestigd is, of kies je een aantal inspirational quotes bij elkaar! Voor het extra stralende effect kan je deze foto op glas afdrukken (tip: kijk eens bij plaatprinten.nl); een verbluffend resultaat, omdat de foto lijkt te zweven in de lucht. 

 

Desk organizer; orde in de chaos

Een georganiseerde werkplek is een gelukkige werkplek. Geef een praktisch en stijlvolle desk organizer cadeau; met vakjes voor pennen, notitieblokjes, memoblaadjes, scharen, je kent het wel… Sommige desk organizers zijn tegenwoordig zelfs zo groot en trendy, dat je er een plant in kwijt kan! Een organizer zal de kantoor-opener-en-eigenaar helpen dagelijkse taken makkelijker uit te voeren, terwijl het bureau er opgeruimd en strak uit ziet. Een opgeruimde werkplek is en blijft een opgeruimd hoofd; extra productiviteit en motivatie dus! 

 

Planten; op naar een groene touch! 

Voeg wat groen toe aan het nieuwe kantoor en ga voor een mooie kamerplant. Of het nu een vetplant is die nauwelijks water nodig heeft, of een meer weelderige soort; planten brengen niet alleen leven in de ruimte, maar zorgen ook voor een extra tintje zuurstof op de werkvloer. Praktisch én esthetisch dus; op naar de Intratuin. Tip!: Je kan in plaats van voor een kamerplant, ook kiezen voor verschillende kleinere planten, zodat de kantoor-opener een leuk hoekje met een ‘’urban jungle’’ kan creëren. Zeg nou zelf, hoe meer planten, hoe beter toch? 

 

https://www.plaatprinten.nl/