Manabo webdesign
Image default
Auto’s en Motoren

De voordelen van auto leasen zonder BKR

Het leasen van een auto heeft vele voordelen. Niet alleen ten opzichte van kopen, maar zeker ook ten opzichte van huren. Bovendien is auto leasen zonder BKR een rol te laten spelen heel gemakkelijk en zonder problemen te verzorgen. Zo kan iedereen van de voordelen die leasen te bieden heeft genieten. Autorijden wordt zo voor meer mensen bereikbaar. Om je een idee te geven van wat dat inhoudt lees je hier een aantal voorbeelden. Zo kan je zelf snel ontdekken dat een auto leasen ook voor jou een goed idee kan zijn.

zakelijk auto leasen versus kopen

De voordelen van het leasen van een auto ten opzichte van het kopen van een auto zitten vooral in de kosten. Denk alleen al aan de manier waarop je ervoor betaalt. Als je een auto koopt zit je aan het hele aankoopbedrag vast. Dit is vaak een som van tienduizenden euro’s voor een nieuwe auto. Maar dan ben je nog niet klaar. Want dan krijg je kosten voor onderhoud, reparatie, belastingen en brandstof er nog bij. Bij leasen betaal je alleen extra voor het laatste, de benzine. De rest zit gewoon in je maandelijkse termijn verrekend.

Auto leasen versus huren

Wanneer je het huren en het leasen met elkaar vergelijkt dan merk je dat de verschillen vooral in de mogelijkheden zitten. Zo heb je met leasen altijd de mogelijkheid om over een gloednieuwe auto te beschikken terwijl bij huren een auto van hand tot hand gaat. Dit komt omdat leasen vaak voor de middellange termijn is terwijl huren slechts voor korte periodes bedoeld is. Vaak huur je een auto maar voor enkele dagen. Een auto drie jaar lang huren is simpelweg onmogelijk. Daarom is leasen op eigen naam vaak de beste optie voor mensen die niet willen bezitten maar wel gemakkelijk willen kunnen rijden

https://www.autoleasecentrale.nl/