Manabo webdesign
Image default
Auto’s en Motoren

Auto theoriecertificaat halen in Den Haag? Gelijk Geslaagd helpt je op weg!

Woon jij in het mooie Den Haag en ben jij hard bezig om je rijbewijs te halen? Gaat het autorijden door de drukke stad je al prima af en ben jij er volgens jouw rijinstructeur bijna klaar voor om af te rijden? Super gaaf zeg! Maar krijg je nu best wel zenuwen omdat je je theorie examen nog moet halen en je voordat je dit behaald hebt nog niet mag afrijden? Die zenuwen zijn helemaal niet nodig, schakel gewoon de hulp in van Gelijk Geslaagd! Onze theoriecursus Den Haag is uniek, snel en de kans op succes is zeer groot.

Binnen 1 dag hebben wij iedereen de theorie aangeleerd

Wij helpen je in 1 dagje bij het aanleren van de auto theorie. Gezellig met de medecursisten krijg je de theorie waar vragen over gesteld worden bij het theorie examen perfect aangeleerd. Wij weten precies waar ze bij het CBR allemaal naar gaan vragen en behandelen juist die stof dus ook extra goed. Saaie theorieboeken laten wij links liggen, daar werken we niet mee. Je hoeft dus niet urenlang saaie stof uit een boek door te nemen. Klassikaal les, dat is wat je bij ons krijgt. Daarnaast oefenen we met officiële oefenexamens en hebben we handige ezelsbruggetjes en tips voor je paraat.

Ben jij nou dubbel zenuwachtig omdat je het lastig vindt om leerstof in je op te nemen vanwege ADHD, concentratieproblemen of een taalachterstand? Of lees je woorden regelmatig verkeerd vanwege jouw dyslexie. No worries, wij weten precies hoe we hiermee om moeten gaan. Het lukt ons gewoon, samen met jou, om ook jou te laten slagen binnen 1 dag!

Wat vragen we van jou?

Zorg dat je op tijd bij de cursuslocatie aanwezig bent, we gaan om 07.00 van start. Het is erg handig als je goed hebt geslapen, uitgerust kan je beter de stof in je opnemen. En het belangrijkste: ga ervoor, dat doen wij ook!

Verschillende theoriecursussen op verschillende locaties

Niet alleen in Den Haag is onze theoriecursus te volgen. Enkele steden waar wij nog meer te vinden zijn: Amsterdam, Breda, Nijmegen, Utrecht, Leiden en vele andere. Ook kan je niet alleen maar een auto theoriecursus bij ons volgen. Ook een cursus motor theorie in Barendrecht, Tilburg, Arnhem en andere steden en een cursus scooter theorie in Rotterdam, Leiden en Rijswijk kan je bij ons volgen.

https://www.gelijkgeslaagd.com/