Manabo webdesign
Image default
Beauty en verzorging

Deze tragus- en helixpiercing is er voor iedereen

Als vrouw heb je waarschijnlijk te veel keuze wat betreft sieraden. Er zijn ontzettend veel sieraden op de markt, zowel online als offline. De sieraden die je tegenkomt, zijn gemaakt van heel veel verschillende materialen: sommigen zijn peperduur en gemaakt van 24-karaats goud, anderen zijn goedkope prulletjes van plastic. De kans is groot dat je naar geen van beiden op zoek bent. De leukste sieraden zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar niet per se van een superduur materiaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tragus- en helixpiercing van chirurgisch staal? Chirurgisch staal is het beste staal dat op de markt verkrijgbaar is. Dit staal heeft dezelfde procedures ondergaan als staal dat wordt gebruikt voor chirurgische ingrepen: je bent ervan verzekerd dat het niet roest en dat het niet snel butst of beschadigd raakt. Bovendien is staal een bijzonder fijn materiaal. Bij Aramat Jewels vind je de mooiste tragus- en helixpiercing van staal.

Een bijzondere oorpiercing

Wist je dat je een tragus- en helixpiercing op meer dan één manier kunt dragen? In plaats van meerdere oorbellen te gebruiken, kun je de tragus- en helixpiercing gewoon op een andere manier bevestigen, passend bij je look of bij de gelegenheid. De oorbel is bovendien heel makkelijk in en uit te doen. Je kunt kiezen uit meerdere uitvoeringen en kleuren. Heb jij je favoriete kleur steen al gevonden? Ook voor andere sieraden shop je bij Aramat Jewels. Je vindt hier bijvoorbeeld Arabische kettingen en oorbellen van 925 sterling zilver. Ook kom je juwelen van aluminium tegen en goudkleurige armbanden: geschikt voor elke gelegenheid.

Bestel nu en ontvang jouw sieraden de volgende dag al in huis

Wist je dat je sieraad gratis naar je verzonden wordt? Dan geldt niet alleen voor je mooie nieuwe tragus- en helixpiercing, maar ook voor de armband of halsketting die je aanschaft. Deze worden opgestuurd in een fraai doosje of zakje, dat ook als cadeauverpakking gebruikt kan worden. Bestel je voor 16:00 uur? Dan zal het product nog diezelfde dag jouw kant op komen.

https://www.aramatjewels.com/