Manabo webdesign
Image default
Beauty en verzorging

Wil je er dag en nacht tiptop uitzien?

De mogelijkheden wat betreft uiterlijke verzorging zijn oneindig. Het kan soms dan ook best lastig zijn om de juiste make-up, kleuren en soorten te vinden die passen bij uw gezicht. Voor ieder is dit immers weer anders. Dag en nacht tiptop er uitzien? Jazeker! Dat kan. De nieuwste techniek genaamd microblading zorgt daarvoor. Bent u al bekend met microblading? Graag vertellen we u er meer over.

Permanente make-up

Laten we allereerst beginnen met permanente make-up. Een begrip waar u waarschijnlijk al eerder van hebt gehoord. De veronderstelling is vaak dat permanente make-up er niet realistisch uit zou zien. Echter is dat anno nu zeker niet meer waar. Permanente make-up is in zijn algemeenheid gefocust op het gehele gezicht. Denk bijvoorbeeld aan lippen, ogen en wenkbrauwen. Een randje om de lippen of op het ooglid en het bijtekenen van de wenkbrauwen. Door de jaren heen is permanente make-up een grote ontwikkeling ondergaan wat maakt dat er meerdere technieken zijn ontstaan. Microblading is daar een voorbeeld van. Maar misschien vraagt u zichzelf af: wanneer kies ik voor microblading? En wat is het precies?

Microblading

Microblading is specifiek gericht op de wenkbrauwen. Dit is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up. Het zorgt ervoor dat u de perfecte natuurlijke wenkbrauw krijgt. Elk haartje wordt namelijk individueel getekend met een microblading-blade. Daarbij wordt uiteraard altijd de juiste kleur pigment gekozen die aansluit op de kleur van uw wenkbrauwharen. Dit zorgt voor een natuurlijk effect. Er wordt gekeken naar de vorm van uw gezicht en wenkbrauw, zodat de vorm van de wenkbrauw hier goed bij past. Bij microblading wordt de richting van de haargroei altijd gevolgd.

De voordelen van microblading zijn enorm. Heeft u geen of nauwelijks wenkbrauwen? Bijvoorbeeld door ziekte of een andere oorzaak? Kies voor microblading! Daarnaast vindt u hieronder nog een aantal voordelen:

  • Moeite hebben of geen tijd hebben om zich op te maken;
  • Verbeteren van bestaande wenkbrauwen;
  • Altijd een natuurlijke uitstraling;
  • Niet elke dag opmaken;
  • Contactlenzen of een bril dragen;
  • Ideaal voor sporters en zwemmers.

Hoe werkt microblading?

Allereerst is het van belang om te bespreken wat uw wensen zijn en wordt bekeken wat de huidige conditie is van uw wenkbrauwen. De vorm is belangrijk en daarom wordt vervolgens de vorm getekend. Hierna kunt u aangeven of u tevreden over de vorm bent of we nog iets moeten aanpassen. We tekenen niet alleen de wenkbrauwen, maar zorgen er ook voor dat het symmetrisch loopt. De kleur wordt gekozen die perfect past bij de huidige kleur van de wenkbrauwen en uw huidskleur. Vervolgens begint de behandeling die ongeveer 2 uur duurt. Uiteraard wordt tijdens de behandeling rekening gehouden met alle hygiëne eisen en wordt voor iedere klant een nieuw mesje gebruikt.

Na de behandeling

De resultaten zijn 1 tot 1,5 jaar zichtbaar. Dit is per persoon verschillend. Direct na de behandeling zult u zien dat er wat roodheid ontstaat rondom uw wenkbrauwen, maar dit verdwijnt binnen één dag. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken.

Is het iets voor u?

Dus wilt u er dag en nacht goed uitzien? Wilt u zich geen zorgen meer hoeven te maken over uw wenkbrauwen? Wilt u dat uw onzekerheid afneemt? Dan is het zeker een aanrader om voor microblading te kiezen. Vragen of een afspraak maken? Dat kan bij ons: Salon la Détente. Neem gerust contact met ons op.

https://salonladetente.nl/