Wunderbrow voor prachtige wenkbrauwen

Als vrouw zijn we tegenwoordig druk, druk, druk. We hebben ons werk, ons gezin, ons sociale leven en willen daarnaast ook nog sporten, onze hobby’s uitvoeren en tijd voor onszelf vrijhouden. Het laatste waar je zin in hebt is uren in de weer zijn met make-up om mooi voor de dag te komen. Zéker in de ochtend niet! Nee! Een flawless look moet binnen een handomdraai bereikt zijn. Zo ook voor je wenkbrauwen. Hét product om dit te creëren is Wunderbrow. Binnen een paar minuten heb je mooie, strakke wenkbrauwen die natuurlijk ogen en tot wel drie dagen kunnen blijven zitten. Kijk; dat is pas praktisch!

It’s (almost) all natural!

We zijn helaas niet allemaal gezegend met een volle bos wenkbrauwen. Wellicht heb je van nature weinig haartjes, heb je ze ooit eens te veel geëpileerd of zijn ze heel licht van kleur. Als moeder natuur het je niet heeft gegeven, dan kun je haar een handje helpen. Met Wunderbrow creëer je natuurlijk ogende wenkbrauwen: het lijkt nét echt. Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor je uitstraling en het is dan ook de moeite waard om hier aandacht aan te besteden. Maar dat je hier niet eindeloos lang mee bezig wilt zijn, dat is goed te begrijpen. Door de Permafix Technologie in de gel heb jij al binnen twee minuten een mooi resultaat. Kun jij hierna weer verder met je dagelijkse bezigheden.

Welke Wunderbrow kleur moet ik kiezen?

Binnen het Wunderbrow assortiment tref je diverse Wunderbrow kleuren aan. Met haar exclusieve mix van haar-achtige vezels gecombineerd met speciaal ontworpen pigmenten, is er voor ieder type een geschikt exemplaar. De pigmenten in het product hechten zich snel aan jouw huid en haar. Dit zorgt voor een natuurlijke look. Je kunt kiezen uit de kleuren Wunderbrow Brunette, Blonde, Auburn, Black / Brown en Jet Black. Ben jij benieuwd welke kleur nu het best geschikt is voor jou? Kijk dan gerust rond op de website van Beautys Nederland. Zij zijn een officieel Wunderbrow verkooppunt. Klik op de gewenste Wunderbrow kleur en bekijk de video om een goed beeld te krijgen van het eindresultaat!

https://www.beautysnederland.nl/