Manabo webdesign
Image default
Zakelijk

Dit onderzoekbureau levert een klanttevredenheidsonderzoek op maat

Weten hoe jouw klanten denken over je dienstverlening is zeer waardevol voor jouw onderneming. Dit betekent dat je belangrijke inzichten hebt waar je tactisch op in kunt spelen. Door precies te weten waar de wensen en behoeften van jouw klanten liggen, kan je aanpassingen maken tot het wél naar tevredenheid van de klant is. Nu rest nog de vraag: hoe kom je daar achter? Daar heeft Integron het antwoord op, namelijk met behulp van een klanttevredenheidsonderzoek. Door het opzetten en uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek, krijg je vele nieuwe inzichten in diverse aspecten die voor jouw organisatie van essentieel belang zijn.

Met wel doel stel jij een onderzoek op?

Wat je wilt bereiken met een klanttevredenheidsonderzoek is voor iedereen anders. Je leert in ieder geval meer over de verwachtingen van je klanten, hoe loyaal ze zijn tegenover jouw organisatie, maar ook hoe tevreden ze zijn over jouw dienstverlening. Hoewel de motieven van bedrijven kunnen verschillen, komen de doelstellingen van een klantonderzoek vaak overeen. Denk hierbij aan het behouden van klanten, werken aan klantwaarde, groei bij klanten, verbeteren van de dienstverlening of verwachtingen kunnen overtreffen op de momenten van de waarheid. Maar er zij ook andere, iets minder voor de hand liggende, doelen die je hiermee kunt behalen. Denk aan het stimuleren van ambassadeurschap bij je klanten, effectiever inzetten van marketing en verkoopbudget, de interne organisatie klant bewuster maken of jouw positioneren verbeteren en aanscherpen van het onderscheidend vermogen. Stel de juiste vragen in het onderzoek en je kunt direct aan de slag!

Vraag een demo aan

Integron gaat graag met jou om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Waarvoor wil jij een klanttevredenheidsonderzoek inzetten? Ga met de specialisten van dit bedrijf zitten voor het creëren van het onderzoek. Integron heeft ruim 25 jaar ervaring omtrent het opzetten en uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek voor diverse soorten organisaties in de B2B-branche en zijn een betrouwbare partij. Ook is het mogelijk om een demo aan te vragen om er een beter beeld bij te krijgen!