Manabo webdesign
Image default
Zakelijk

Zorg voor een efficiëntere heftruck dankzij de juiste voorzetapparatuur!

Heeft u een heftruck om zware materialen mee te vervoeren, maar niet de juiste voorzetapparatuur om dat voor elkaar te krijgen? Bekijk dan het assortiment van Durwen Benelux B.V. Dankzij de verschillende voorzetapparatuur die ze aanbieden wordt verplaatsen, tillen en vervoeren een peulenschil. Dit zorgt ervoor dat u in een veilige en efficiënte werkomgeving komt te werken en zeg nou zelf, wie wil dat nu niet?

Met de voorzetapparatuur van Durwen Benelux B.V. is alles mogelijk

Deze leverancier heeft alles in huis als het gaat om voorzetapparatuur. Denk hierbij aan:

  • Vorkverlengsloffen
  • Draagdoorns
  • Rotators
  • Reachvorken
  • Vorkenverstellers met sideshifts
  • Klemmen
  • Meervoudige pallethandlers
  • Schepbakken

Dit is echter niet alles. Deze specialisten hebben van elk onderdeel verschillende soorten en maten of zelfs verschillende varianten. Mocht u meer willen weten? Neem dan gerust een kijkje op de website. Hier is een overzicht te vinden van alle materialen die er aangeboden worden, waardoor u een duidelijk beeld kunt creëren van wat u precies nodig heeft en wat Durwen Benelux B.V. in huis heeft.  

Service waar je u tegen zegt

Alles wat u bij Durwen Benelux B.V. vindt, is voorzien van een DSP-keurmerk. Dit staat voor Durwen ServicePlus wat bestaat uit een aantal pluspunten. Wanneer er een onderdeel kapot gaat en u contact op neemt met Durwen Benelux B.V., krijgt u een telefonische helpdesk voor de monteurs, technische dienst door de hele Benelux die u komt helpen, uitgebreide reparatie- en revisiewerkplaats waar alles naartoe gebracht kan worden en er is een eigen onderdelenmagazijn waar altijd onderdelen op voorraad zijn.

De beste voorzetapparatuur binnen no-time in huis

Het huren van voorzetapparatuur was nog nooit zo eenvoudig. Dit kan zowel voor korte als lange termijn geregeld worden. Het is echter zo dat de huurvoorraden kunnen verschillen, waardoor u aangeraden wordt om eerst even telefonisch contact met het bedrijf op te nemen. Wanneer u liever niet belt is het ook mogelijk om te mailen of om het contactformulier op de website in te vullen. Een ding is zeker, bij Durwen Benelux B.V. is er altijd keus!