Manabo webdesign
Image default
Aanbiedingen

Een gezamenlijk plekje in je tuin? Dat doe je zo!

Wie wil er nou geen knus plekje in zijn of haar achtertuin? Er zijn talloze manieren om een gezellige plek te bouwen in je tuin. Zo ontstaat er een plek waar je iedere dag kan genieten van het weer en de ondergaande zon. Zo’n plekje moet echter wel gemaakt worden. In deze blog helpen we je een handje. We benoemen namelijk de onderdelen die je kan toepassen, voor het creëren van zo’n plek. Lees gauw verder en tover jouw tuin om tot een oase van rust en gezelligheid!

Overkapping of terras

De basis van een gezellige plek is een terras of overkapping. Veel mensen kiezen voor een overkapping, omdat we geen zekerheid op lekker weer hebben in Nederland. Wil je liever zoveel mogelijk zon? Dan adviseren wij je om toch een terras te bouwen. Onder een overkapping zit je namelijk vrijwel altijd in de schaduw. Wij kunnen begrijpen dat je hier niet op zit te wachten. Je kan ook creatief zijn, door een deel van het terras onder een overkapping te plaatsen. 

Tuinset of loungeset

Je hebt natuurlijk zitplaatsen nodig op jouw terras! Het ligt voor de hand om hiervoor te kiezen tussen een tuinset of loungeset. Het ligt eraan waarvoor je jouw terras wilt gebruiken. Wil je er bijvoorbeeld ook eten of wil je er enkel relaxen? Voor eetgelegenheden adviseren wij je om een tuinset te kopen. Op deze manier heb je een ruime tafel die je kan dekken. Op een loungeset kan je lekker onderuit liggen en genieten van je vrije dag. 

Verlichting

We willen natuurlijk zorgen voor sfeer op jouw terras! Hiervoor maken we ook gebruik van verlichting. Er zijn verschillende vormen van verlichting die je kunt toepassen. Zo kan je kiezen voor sfeerverlichting, in één specifieke toon. Je kan ook kiezen voor meerdere tonen en kleuren, door middel van een RGB-lamp. Op deze manier kan je bijvoorbeeld kleuren toepassen, bij een feestelijke gelegenheid. Er is veel mogelijk en daarom adviseren wij je om lekker te experimenteren met de verlichting van jouw terras. 

Extra’s die het afmaken! 

Uiteindelijk kan je jouw terras aanvullen met items die de look afmaken. Zo kan je kiezen voor extra zitmeubelen, zoals een ligbed bij jouw loungeset of tuinset. Daarnaast kan je kiezen voor bloemen en planten. Op deze manier kan je, met verschillende kleuren, de stijl van jouw terras volmaken. Experimenteer dus lekker met de inrichting van jouw tuin!

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/