Manabo webdesign
Image default
Sport

Een heerlijke massage krijg je bij Yules Masseert

Hoe heerlijk dat een massage kan zijn! Toch zijn er niet veel mensen die vaak een massage nemen. Een massage kan echter wel heel goed zijn voor het lichaam in meerdere aspecten. Massages geven namelijk lichamelijke ontsnappingen en de hersenen geven een serotonine stofje af wat het gelukshormoon genoemd word. Het geeft je letterlijk een geluks gevoel waardoor je na een massage veel blijer en ontspannen bent. 

Waar terecht voor massage?

Ben je op zoek naar een goede masseur? Dan ben je hier aan het goede adres! In dit artikel vertel ik je over de massagepraktijk van Yules. Yules Masseert is een massage praktijk die ligt in Rotterdam. De praktijk beschikt over meerdere masseurs en heeft ook nog fysiotherapeuten. 

De massages die je krijgt zijn meestal speciaal gericht op jouw lichaam en worden naar jouw behoefte gegeven. Het kan zijn dat je last hebt op een specifieke plek, geef dit van te voren aan zodat hier extra aandacht aan besteedt kan worden. 

Wat voor massages?

Bij Yules Masseert is ieder mens uniek en daarom worden de massages nooit op dezelfde manier gegeven. Er zijn wel 3 standaard massages die worden aangeboden om het voor iedereen makkelijker te maken om te kiezen. Deze massages zijn ook allemaal gericht op hun eigen doelen. Hieronder zet ik de massages onder elkaar! 

  • Deep tissue massage

  • Ontspanningsmassage

  • Chronische pijn massage

De deep tissue massage is bedoeld om de spieren echt los te masseren. Vaak heb je last van een vastzittende zenuw of een knoopje in de spieren. 

De ontspanningsmassage wordt gegeven wanneer je erg veel stress hebt ervaren of wanneer je eens goed tot rust wilt komen en hoofd leeg wilt maken.

De chronische pijn massage wordt gegeven bij mensen die een chronische pijn ziekte hebben of mensen die revalideren na een medische ingreep of bij een blessure.