Manabo webdesign
Image default
Sport

Optimale bescherming met een hockeybitje

Bij sporten zoals hockey is een hockeybitje noodzakelijk. Niet alleen is het dragen van mondbescherming bij hockey sinds enkele jaren verplicht, ook is het natuurlijk gewoon slim om je gebit te beschermen. Niemand wil immers scheve voortanden of voortanden missen omdat er per ongeluk een bal of puck tegenaan is gekomen. Koop daarom een goed bitje van hoge kwaliteit, zodat je zeker weet dat je er alles aan hebt gedaan om jouw tanden te beschermen. Misschien vind je het vervelend om een bitje te dragen omdat je bang bent dat het niet goed past. Maar gelukkig zijn de bitjes goed op maat te maken. Door ze aan te passen aan jouw gebit, zit het bitje precies goed.

Comfort bij een hockeybitje

Er wordt veel aan gedaan om een bitje zo comfortabel mogelijk te maken. Na aankoop zijn de bitjes dan ook extra op maat te maken. Maar ook bevatten de betere bitjes twee lagen. Een harde beschermlaag en een zachtere gel laag om deze laag heen. Door deze gel voelt het bitje niet hard aan en zit het niet ongemakkelijk in je mond. Ook hebben de bitjes van Shock Doctor een bepaalde smaak. Dat maakt het dragen van het bitje nog fijner. De meeste bitjes zijn niet alleen voor hockey te gebruiken, maar ook voor diverse andere sporten als boksen, rugby, handbal, judo en basketbal. Beoefen je meerdere sporten, dan hoef je maar één bitje aan te schaffen en ben je direct klaar.

Je hockeybitje koop je bij deze specialist

Ben je op zoek naar een plek om jouw hockeybitje te kopen? Bij Gebitsbeschermers.nl vind je in het ruime assortiment zeker een bitje van jouw keuze. En bij een bestelling boven de €20,- wordt je bestelling ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd. Neem dus zeker een kijkje op de website en vind het hockeybitje wat aan jouw wensen voldoet.

https://gebitsbeschermers.nl