Manabo webdesign
Image default
Sport

Grote en kleine stootkussens

Als u aan vechtsport doet heeft u waarschijnlijk wel alle maten stootkussens voorbij zien komen. Afhankelijk van de soort training en de vechtsport kan u gebruik maken van zowel grote als kleine kussens. Omdat ze bij Rumble Store Holland weten hoe belangrijk het is om de juiste uitrusting te hebben, hebben ze een selectie gemaakt van de kwalitatief beste producten. Zo vindt u ook veel verschillende stootkussens in de selectie. Met kleinere handpads kunt u bijvoorbeeld met een vriend of trainer werken aan uw snelheid en behendigheid. Door het lichte materiaal van de handpads bent u snel wendbaar en kunt u in de ring (of thuis) makkelijk heen en weer springen en knietjes of stoten opvangen.

Maak gebruik van de 3-delige combinatiedeals

Als u dan toch niet kunt kiezen tussen de kleinere handpads en de grote stootkussens, dan is het misschien een goede optie om eens te kijken naar alle combinatiedeals die er mogelijk zijn. U kan dan kiezen voor een combinatiedeal waarbij u zowel een stootkussen als bokshandschoenen ontvangt. Als extra item kiest u bijvoorbeeld voor een set handpads. Daarnaast is er ook keuze uit producten geschikt voor de beginner en voor de professional. De vulling in de bokshandschoenen wordt dan aangepast aan het type gebruik van de handschoenen. Het is daarbij een goed idee om uw handen altijd in te tapen. Zo beschermt u niet alleen uw handen een beetje extra, uw uitrusting blijft zo ook langer in goede staat.

De expert voor vechtsporten

De grotere stootkussens zijn ideaal voor gebruik bij trainingen waarbij naar verschillende lichaamsdelen getrapt wordt. Door de zwaarte van de grote kussens heeft de trainer wat meer stevigheid om in positie te blijven. Daarnaast biedt het ook extra bescherming tegen de enorm harde schoppen en stoten die er tijdens het trainen kunnen vallen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er gewonden vallen. Goed materiaal voorkomt blessures en ongelukken. Hetzelfde geldt met bokshandschoenen. Laat u informeren over de maat en het materiaal van bokshandschoenen. Zo verzekert u zich ervan om in optimale uitrusting de strijd aan te gaan in de ring.