Manabo webdesign
Image default
Aanbiedingen

Een mooi en nieuw schaakbord kopen voor mijn vader

Het leek mij een leuk idee om mijn vader een gloednieuw schaakbord te kopen voor zijn verjaardag. Al vanaf ik het mij kan herinneren, vind hij schaken een van de leukste denksporten die er zijn. Daarnaast heeft hij vroeger ook wel eens wedstrijden gedaan met schaken en een keer gewonnen. Maar zijn passie voor schaken zit er nog wel, maar hij heeft geen schaakbord meer waarop hij kan spelen. Ik ga daar verandering in brengen.

Waar kan ik schaakborden kopen van goede kwaliteit?

Ik wist zeker dat ik een schaakbord wilden kopen voor mijn vader. Ik had al een beetje op internet gekeken naar verschillende soorten schaakborden die perfect leken voor hem. Waar ik uiteindelijk op uit kwam was een houten schaakbord en dat je de schaakstukken in het bord kan bewaren zodat je ze overal mee kunt nemen. Dat leek mij voor hem ideaal. Maar die waren behoorlijk duur, dus ik moest goed gaan kijken waar ik dat schaakbord kon vinden. Uiteindelijk had ik een goede webshop gevonden die het schaakbord had waar ik naar op zoek was en nog eens voor een goede prijs. Deze webshop heette de Schaakkoning en dat klonk ook meteen goed.

Dit was mijn beste optie

Ik had nog even een mailtje gestuurd naar de webshop met mijn situatie. Ze konden mij garanderen dat zij de beste kwaliteit aan materialen hadden om goed te kunnen schaken. Ik geloofde hun maar op hun woord en kocht voor mijn vader het ultieme schaakbord. Toen het binnenkwam, zag hij er prachtig uit. Precies zoals ik het in mijn hoofd had en volgende de foto’s op de website. Mijn vader was er ook erg blij mee. Hij had het nog laatst met onze moeder over om weer schaken op te pakken. Dan heeft hij nu een mooie set om mee te starten.

Schaakkoning

Bent u ook nieuwsgierig naar de verschillende soorten schaakspellen die de Schaakkoning verkoopt in hun webshop? Dan moet je maar eens een keertje op de website van hen kijken via www.schaakkoning.nl voor meer informatie over hun producten.