Manabo webdesign
Image default
Vervoer en transport

JobCar: verhuurbedrijf met diverse soorten aanhangers

In Etten-Leur bevindt zich JobCar: een aanhangwagenverhuurbedrijf met een zeer complete collectie aanhangers. De aanhangwagens kunnen het hele jaar door voor schappelijke prijzen gehuurd worden.

U wilt een aanhanger huren, maar weet niet welk model geschikt is voor de klus? Na het lezen van dit artikel weet u precies welke aanhangwagen u moet reserveren!

Tandemasser

De tandemasser is een geremde open aanhanger die voorzien is van een dubbele as. Zowel de wendbaarheid als de wegligging zijn uitstekend. Een aanhangwagen als deze is speciaal ontworpen om zware ladingen – denkt u aan grond, stenen en grote materialen – mee te vervoeren. Om de lading veilig vast te maken kunt u er een of meerdere netten bij huren. Andere hulpmiddelen die JobCar in de aanbieding heeft, zijn: meubelhonden, spanbanden, oprijplaten, verhuisdekens en steekwagens.

Autoambulance

De autoambulance – het woord zegt het al – is een aanhanger om auto’s mee te verplaatsen. Kapotte auto’s waarin niet meer gereden mag worden en oldtimers worden vaak met een autotransporter van A naar B gebracht. Bij JobCar kunt u een bakwagen autoambulance of een plateauwagen autoambulance huren.

Kiepaanhangwagen

Kiepaanhangers, ook in dit geval geeft de naam de functie goed weer, hebben een kiepfunctie om de vracht in één keer te lossen. Dat gebeurt elektrisch, dus met slechts een druk op de knop. Dit zijn de specificaties van de kipper die JobCar in de aanbieding heeft: 300 bij 150 bij 30 cm, 2000 kg toegestane maximale massa, 615 kg eigen massa, 1385 kg laadvermogen, 66 cm laadvloerhoogte, 1.35 m³ inhoud. De borden aan de zijkant en de achterplaat zijn neerklapbaar. De kiepaanhangwagen heeft een dubbele as en is geremd. Let op: u heeft rijbewijs BE nodig om er de weg mee op te mogen gaan.

Gesloten aanhanger

De gesloten aanhangwagenmodellen in het JobCar assortiment zijn voorzien van een huif of een harde opbouw. De twee huif exemplaren hebben een laadvermogen van respectievelijk 350 en 580 kg. Met de harde opbouw aanhanger mag u een lading van maximaal 920 kg vervoeren.

Bagagewagens

Bagagewagens zijn dicht, net als de hierboven beschreven gesloten aanhangers. Ze hebben echter een andere functie en zien er anders uit. Met een bagagewagen achter de auto kunt u zorgeloos op vakantie. Uw kleding, de tent en allerlei andere spullen liggen veilig en droog opgeborgen in de wagen. JobCar verhuurt drie modellen, alle drie hebben een slot op de klep.

https://www.jobcar.nl/