Manabo webdesign
Image default
Vervoer en transport

Schaf uw heftruckbanden aan bij de groothandel

Wanneer u veelvuldig gebruik maakt van uw heftruck is de kans aanwezig dat de banden snel verslijten. Daarom is het raadzaam om uw heftruckbanden tijdig te vervangen. Bent u op zoek naar een groothandel in heftruckbanden? Dan moet u in het Brabantse Klundert, in de buurt van Breda, zijn! Bij Juma Industriebanden B.V. om precies te zijn. Zij zijn al jarenlang gespecialiseerd in diverse typen banden binnen het zogeheten ‘langzaam transport’. De banden die deze groothandel aanbiedt staan bekend om hun stevigheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. Dit bedrijf beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan banden. U vindt hier ongetwijfeld dé perfecte band voor uw heftruck.

Banden van topkwaliteit voor diverse voertuigen

Juma Industriebanden B.V. is een flexibele organisatie die beschikt over de allerbeste materialen. Verder staat het bedrijf bekend om haar ruime en diverse aanbod aan banden voor langzaam en zwaar vervoer. Deze groothandel beschikt naast heftruckbanden onder meer over banden voor vorkheftrucks, kooiapen en stapelaars. Naast duurzame banden van topkwaliteit kunt u bij hen ook terecht voor diverse servicediensten, zoals reparatie van uw banden, het ter plaatse wisselen van heftruckwielen en een ruilvelgensysteem voor heftrucks. Dit geheel aan diensten maakt deze groothandel tot een allround specialist in industriebanden.

Laat u adviseren door de specialisten

Twijfelt u tussen het repareren van uw band of het aanschaffen van een nieuwe? Of weet u niet zo goed welk type band er het beste past op uw heftruck? Dat is geen enkel probleem. De specialisten van Juma Industriebanden B.V. voorzien u graag van helder advies. Dit bedrijf is al ruim 12,5 jaar actief op de markt en beschikt daardoor over de benodigde vakkennis. Laat u adviseren door hun medewerkers, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw transportmiddel. Kom naar de groothandel in Klundert, nabij Breda, of bezoek hun website. Voor dé specialist in heftruckbanden moet u bij deze groothandel zijn!

https://juma-bv.nl/