Manabo webdesign
Image default
Vervoer en transport

Kies voor een steuntje in de rug door een elektrische bakfiets te kopen

Bent u op zoek naar een prettig en veilig vervoersmiddel wat uitstekend geschikt is voor de stad? Dan is een bakfiets wellicht de oplossing voor u! Deze stevige fiets, al dan niet met een elektrische aandrijving, wordt gekenmerkt door een grote bak aan de voorzijde. Dit is de perfecte manier om de kinderen naar school te brengen of om de grote boodschappen te halen bij de supermarkt die buiten loopafstand ligt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de bakfiets in de afgelopen jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen.

De vele voordelen van een bakfiets

Het kopen van een elektrische bakfiets is zeer zeker aan te raden voor inwoners van drukke steden of wanneer er een grotere afstand te overbruggen is. Ondanks het formaat is het vervoersmiddel licht om aan de hand te nemen en bovendien erg wendbaar. De elektrische aandrijving is vooral prettig wanneer u in heuvelachtig gebied verblijft of wanneer u dagelijks meerdere kinderen moet vervoeren. Dan is dat extra steuntje in de rug wel zo prettig! Bij Fietskar.nl vindt u verschillende uitvoeringen van de elektrische bakfiets die u kunt kopen, van stoere urban modellen tot de klassieke variant in een effen kleur.

Bestel uw fiets online of maak een testrit

Wilt u graag uw eerst een testritje rijden op een elektrische bakfiets voordat u deze gaat kopen? Dat maakt Fietskar.nl voor u mogelijk! Zij zijn namelijk niet alleen een webshop, maar ook een fysieke winkel. Bij Antilope in Hilversum kunt u terecht voor een testrit, maar onderhoudsbeurten en reparaties behoren tevens tot de mogelijkheden. Ook als u vervangende materialen wilt kopen, vindt u bij Fietskar.nl alle mogelijke accessoires. Heeft u al een keuze gemaakt voor de elektrische bakfiets die u wilt kopen? Bestel deze dan online en dan wordt hij bij u thuis bezorgd door heel Nederland. Ontdek de volledige collectie op de website.