Manabo webdesign
Image default
Vervoer en transport

Voor een taxibus in Eindhoven kiest u voor De Prins Taxi

Voor taxi in Eindhoven kiest u voor De Prins Taxi. Bij dit taxibedrijf kiest u tegelijkertijd ook voor het grootste comfort, veiligheid en beste service voor de scherpste prijs in de omgeving. U vindt de chauffeurs van De Prins Taxi onder andere bij vaste standplaatsen zoals Eindhoven centraal en Eindhoven Airport. Als u van tevoren al weet dat u een rit met de taxi nodig heeft dan kunt u veel beter reserveren. Zo bent u er zeker van dat u op tijd en zonder stress van A naar B gebracht wordt. Ook als u een rit reserveert voor het vervoeren van zakenrelaties kunt u er zeker van zijn dat de chauffeur en taxi in topconditie op locatie verschijnen. Het is namelijk nogal een afgang als er een oude taxi komt aanrijden en waarvan de chauffeur niet professioneel is. Zeg ‘nee’ tegen een onprofessionele taxi en kies voor klasse bij De Prins Taxi.

Taxi in Eindhoven van- en naar verschillende vliegvelden

Er zijn tal aan luchthavens in Europa waar u heen gebracht kan worden door een taxibus in Eindhoven. Denk maar eens aan Brussel, Charleroi, Antwerpen, Düsseldorf, Weeze NRN en Frankfurt. Ook in Nederland bent u niet beperkt tot Eindhoven Airport. Nederlandse luchthavens als Schiphol Amsterdam, Rotterdam en Maastricht vallen ook onder de mogelijkheden. Vooraf gereserveerd betekent een vast tarief van uw rit naar- of van een Europees vliegveld, wees er dus op tijd bij!

Speciaal rolstoelvervoer is mogelijk

Voor de rolstoelgebruiker is het vast bekend hoe moeilijk het soms is om een geschikte taxibus in Eindhoven te vinden. U zit niet voor niets in een rolstoel, even op de achterbank kruipen is meestal geen optie. Daarnaast zijn rolstoelen maar moeilijk (of onmogelijk) mee te nemen in reguliere taxi’s. De Prins Taxi biedt u daarom ook speciale taxiservice voor rolstoel- en ziekenvervoer. Uw wekelijkse reisje naar het ziekenhuis of een dagje uit met ouderen in een rolstoel zijn een fluitje van een cent voor de gedegen opgeleide chauffeurs van een taxibus in Eindhoven. Daarnaast is het geen moeite voor De Prins Taxi om de rekening van uw taxiritten aan uw zorgverzekeraar te geven.

https://deprinstaxi.nl/