Manabo webdesign
Image default
Aanbiedingen

Meubelopslag aan huis, het nieuwe opslag

Hedendaags is er veel vraag naar meubelopslag. Dit overschot aan vraag naar meubelopslag wordt hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door demografische factoren. Denk aan veel ouderen die overlijden en de kinderen met de meubels in hun maag zitten. Zelfbouwcontainer.nl heeft voor u de ideale oplossing om te ontkomen aan dit probleem. In plaats van dure opslaglocaties aanschaffen op afstand of een tijdelijke opslag op locatie is een goede vervanger een opslagcontainer van zelfbouwcontainer.nl. Deze vorm van meubelopslag heeft meerdere voordelen ten opzichte van opslagruimte huren of een 10ft container kopen, denk aan dat uw meubilair dichtbij wordt opgeslagen. Ook is uw meubilair veilig tegen elke weersomstandigheid. De meubelopslag containers zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staal en staan op een verhoging, hierdoor zijn ze spotwaterdicht en te zwaar op om te waaien. Ook zorgt het galvaniseren van de 10ft container ervoor dat de container een mooie glans krijgt en roestvrij wordt. Dit is natuurlijk erg fijn als u de container in uw tuin plaatst.

 

Meubelopslag, maar wat nog meer?

De 10ft containers kunnen buiten meubelopslag voor vele andere doeleinden ingezet worden, denk hierbij aan het gebruiken van de opslagcontainer voor andere vormen van opslag als meubelopslag. Voor in uw tuin kan een container goed van pas komen. Hier kan u de 10ft container naast meubelopslag ook gebruiken voor andere doeleinden zoals het opslaan van gereedschap of het opslaan van fietsen of speelgoed. De container in uw tuin kunt u dus multifunctioneel inzetten. Dit biedt niet alleen voordelen met het opruimen van de binnenkant van uw huis maar ook met het opruimen van de tuin. De opslagcontainer is dus de uitgewezen optie voor het opruimen van uw omgeving.

De 10ft container wordt naast meubelopslag ook vaak gebruikt als bouwkeet, er is namelijk genoeg leefruimte in de containers, ze zijn altijd minimaal 2 meter breed en 2 meter hoog. Er is altijd ook genoeg ruimte om een tafel met stoelen in te plaatsen, een ideale manier van een bouwkeet dus.

 

Verschillende soorten containers die kunnen worden ingezet voor meubelopslag.

Er zijn verschillende soorten containers, deze containers verschillen op meerdere aspecten. Denk hierbij aan afmetingen van de container, deze kunnen verschillen van 2 bij 2 meter tot 6 bij 2 meter. Afhankelijk van hoe groot uw opslag is kan u kiezen voor de grootte van de materiaalcontainer. Op deze containers kunnen ook verschillende deuren en ramen gemonteerd worden. De deuren kunnen op de korte en de lange zijden van de meubelopslag opslagcontainer gemonteerd worden. De deuren kunnen variëren van dubbele deuren tot enkele deuren. Ons advies is om altijd voor de dubbele deuren te kiezen, onafhankelijk van de soort meubelopslag waar u voor kiest. U weet dan zeker dat er genoeg ruimte is om alle meubels zonder enige moeite in en uit te kunnen laden. De laatste variant bij de materiaalcontainers is de kleur waarin u de container kan bestellen. U kunt kiezen uit vrijwel alle kleuren, van oranje tot blauw en van zwart tot wit. 

 

Afmetingen

De grootte van de opslagcontainer kunt u helemaal zelf bepalen voor uw eigen meubelopslag. Het assortiment van zelfbouw container bestaat uit containers vanaf 2×2 tot aan 6×2 containers. Ook kunt u meerdere container aan elkaar zetten zodat bijvoorbeeld 2 6×2 container 1 6×4 container wordt. Voor uw meubelopslag raad ik gemiddeld aan om een 3×2 materiaalcontainer te nemen maar dit ligt maar net aan de ruimte die u heeft en hoeveel meubels u moet bewaren. Ook zijn er nog meerdere opties voor bijvoorbeeld dubbele deuren of ramen maar daarvoor kunt u altijd even bellen (onze contact gegevens zijn onderaan deze blog te vinden.).

 

Gekleurde containers

Ook kunt u kiezen voor gekleurde containers. Deze container worden bewerkt met een poedercoating in is verkrijgbaar in alle ral kleuren. Tevens krijgt u 1 jaar anti roest garantie bij een gekleurde container. maar waarom zou u nou kiezen voor een gekleurde container? een gekleurde container is in principe precies het zelfde als de normale demontabele container alleen is deze container makkelijker te combineren met de stijl van uw tuin.

 

Opslagruimte huren

Natuurlijk hoeft u niet alleen een container te kopen voor meubelopslag. Het is namelijk ook mogelijk om een opslagcontainer te huren voor meubelopslag. Een container huren is bijvoorbeeld handig voor wanneer de meubelopslag maar tijdelijk nodig is.

 

Meubelopslag nodig? Neem gerust contact op met ons.

Met een eenvoudig mailtje naar info@zelfbouwcontainer.nl krijgt u direct antwoord op al uw vragen. U kunt op deze manier ook vragen naar een offerte. Als u directer contact prefereert kunt u ons ook altijd bellen op 085-0685590. Wij helpen u graag verder.