Manabo webdesign
Image default
Aanbiedingen

Ontwerp je wastafel meubel in de badkamer volgens de beste binnenhuisarchitecten.

Ontwerp je wastafel meubel in de badkamer volgens de beste binnenhuisarchitecten.

Hoe ontwerp je een badkamer? En hoe ontwerp je een uitzonderlijke badkamer meubel in je badkamer die niet aanvoelt als een badkamer?

In navolging van vooraanstaande interieurontwerpers selecteerden we essentiële kenmerken voor een moderne luxe badkamer meubel. Sommige hebben een uitstekend bad, andere combineren bad en douche.Weer anderen hebben een over-the top wastafel meubel Een badkamer met uitzicht is voor sommige mensen verplicht, en anderen houden er niet van hun badkamer meubel te delen. Soms zijn badkamers ook kleedkamers, maar andere keren zijn ze als een spa.

Afgezien van interieurstijlen zijn badkamers een tempel voor zelfzorg, een paradijs waarin we kunnen ontsnappen. Om een badkamer functioneel te maken, heb je niet veel meubilair nodig – een bad, een toilet, een wastafel meubel, leidingen en stromend water. Maar om een badkamer meubel echt nuttig te maken, moet je hem uniek maken. Bruikbaarheid is uniekheid. De persoonlijkheid van uw klant wordt geïnjecteerd in een ruimte waar hij tijd voor zichzelf heeft, om zich klaar te maken voor een lange dag of om te ontspannen na een lange vlucht.

Badkamers worden persoonlijk op de beste manier. Wat is de ultieme wens van uw klant?
De hoofdbadkamer van een gezinswoning in vele Westerse landen heeft een messing badkuip met een zilveren afwerking die de witte marmeren mozaïeken en panelen weerspiegelt. 

Wat te kiezen?                                                                                                    Een bad of een douche? Alles hangt af van de behoeften en de levensstijl van de klant. Het kan een combinatie van beide zijn – een grote badkamer meubel met een bad en een douche – of alleen een bad. Baden zijn essentieel in een badkamer die gericht is op zelfzorg en ontspanning.

WASTAFEL MEUBELS EN BADKAMER MEUBELS
Wastafel meubel en badkamer meubel kunnen de stijl van een badkamerontwerp maken of breken. Kies voor zwarte mate pijpen en je hebt een hedendaagse badkamer of kies voor gebogen pijpen in messing en je hebt een midcentury of een art deco stijl badkamer. Hetzelfde geldt voor de badkamer meubel – ze helpen je de identiteit van de badkamer te bepalen. Maar badkamer meubels zijn iets meer – ze zijn zeer decoratief. Een badkamer meubel van marmer of onyx voegt stijl en raffinement toe aan de badkamer. 

MEUBILAIR
Welk soort meubilair past in een badkamer? Elke soort, zolang het nuttig is voor uw klant. Toch zijn drie meubelstukken verplicht in een moderne badkamer – bijzettafels, krukjes en spiegels. Elke kamer heeft een wastafel meubel nodig, meestal naast het bad. Een wastafelmeubel kan uw ambachtelijke zeep of een vaas met verse bloemen bevatten (het is ook handig om een glas wijn in te zetten). Voor krukjes is er altijd plaats – en een doel – in de badkamer. Grotere badkamers vragen wellicht om ander modern badkamer meubel, zoals banken en fauteuils, vooral als de badkamer ook een kleedkamer is.

OPSLAG
Zelfs een uitzonderlijk badkamerontwerp heeft opbergruimte. De badkamer ziet er misschien niet uit als een badkamer, en voelt zeker niet zo aan – maar zowel functionele als nuttige badkamers vragen om opbergmogelijkheden, om badhanddoeken, badzout of iets anders dat je uit het zicht van je gasten wilt houden, op te bergen.

wastafel meubel