Manabo webdesign
Image default
Dienstverlening

Staalbouw woningen: voor liefhebbers van de industriële stijl

In films die zich in New York afspelen, heeft u het ongetwijfeld vaak gezien: lofts die de bewoner alle ruimte en bewegingsvrijheid geven. Waar lofts eigenlijk in oude hallen en fabrieksgebouwen gevestigd zijn, kunt u dit gevoel nu ook naar een vrijstaande woning halen. Een staalconstructie op maat betreft steeds vaker staalbouw woningen. Particuliere woningen van dit materiaal laat u door R.E.M. Techniek vervaardigen. Het bedrijf mag zich een absolute specialist binnen de staalbouwbranche noemen en draagt kwaliteit, maar ook service hoog in het vaandel.

Het loftgevoel binnen no time creëren in de vorm van een vrijstaande woning

Een van de grote voordelen van een staalconstructie op maat is dat de bouwprojecten van korte duur zijn. Dit komt omdat de onderdelen van staalbouw woningen al door de specialist worden gemaakt en op locatie in elkaar worden gezet. Sommigen noemen een staalconstructie op maat dan ook wel een bouwdoos. Het is van groot belang dat u voor het realiseren van een stalen bouwproject een specialist in de arm neemt. Alleen zo behaalt u een optimaal eindresultaat.

De voordelen van een staalconstructie

De buitenmuren van staalbouw woningen hebben geen dragende functie. Het gewicht rust geheel op het stalen skelet en zelfs niet op binnenmuren, indien deze aanwezig zijn. De materialen zijn licht en geven u alle vrijheid om de woning precies zo in te delen, zoals u dat wilt. Een bijkomend voordeel van een staalconstructie op maat is dat deze in de toekomst eventueel nog kan worden aangepast, zonder dat dit een probleem vormt. Veranderen uw wensen, dan blijft uw droomwoning dus altijd binnen handbereik.

Hét adres voor alle staalbouwprojecten

R.E.M. Techniek is gespecialiseerd in kleine en middelgrote staalbouw en draagt zorg voor het gehele bouwproject, van ontwerp tot feitelijke bouw. Behalve voor een staalconstructie op maat bent u er ook aan het juiste adres voor machinebouw en -onderhoud, hijsbegeleiding en de vervaardiging en montage van transportbanden op maat.